Dismissed!

Införskaffade en ny ”lockspray” i förra veckan för att tämja mina vilda lockar. Har tidigare använt produkter från Wella, men nu kände jag mig mogen för att testa något nytt. Att de sålde C4-produkten för halva priset på Åhléns var ju inte heller helt fel. Den lät så lovande eftersom den skulle framhäva de naturliga lockarna, skydda mot UV-strålning och mot värme från diverse verktyg. Attans vilken nit jag gick på. Den röda prislappen förvirrade mig så mycket att jag glömde bort en viktigt regel när man köper hud- och hårvårdsprodukter: Smell it before you buy it … Den har en mysko kemisk doft som är rätt obeskrivbar, inget jag rekomenderar. Känns förövrigt som att spruta vatten i håret, ingen mirakelprodukt här inte. Jakten på min räddare i sprayflaskformat går vidare.

1 Kommentar

  • Therése skriver:

    Vi får försöka på mitt lite mindre vilda hår och se om det händer något! Om jag inte svimmar av doften innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.