Kampen mot trötta ögon

Den senaste tiden har varit lite kämpig. Kombinerat med nästan ingen sömn har det resulterat i att mina ögon ser hemska ut. Den här beskrivningen har stämt bra in på mig:

”wake up late. scream. look in the mirror. scream. look again. scream. wonder where your youthful good looks went. apply this soothing gel under the eye area. realise those looks were just hiding all along.”

Så står det på min ögongel ”no old bags allowed” från Anatomicals. Tyvärr kan jag inte påstå att den håller sitt löfte. Gelen lämnar en klistrig yta efter sig och huden stramar lite. Därför går produkten bort för mig. Någon annan som har upplevt samma sak? Riktigt synd, för jag älskar namnet, och priset. 79 kronor kostar den här.Jag tycker bättre om The Body Shop’s Vitamin C Eye Reviver. Men den kostar över det dubbla för samma mängd innehåll. Men eftersom den får huden runt ögonen mjuk och smidig får det vara värt det. För att få en extra uppiggande känsla har jag alltid alla mina ögonkrämer i kylen.

Och när ingen kräm i världen hjälper lägger jag in två fuktiga bomullspads en liten stund i frysen. Det brukar dämpa det värsta av svullnaden. Mörka ringar rår ingen av produkterna på, då är det tur att man har concealer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.