Sable


Det här är en av julklapparna jag fick av Sofia. MAC’s ögonskugga, Sable. Visst är den läcker? Bilden är tagen under en lampa, färgen varierar såklart lite beroende på ljus. Men jag har gjort två swatches så att ni ska kunna få en ungefärlig uppfattning av hur färgen blir på hud.  Den närmast är på en grund av Urban Decay’s Primer Potion (UDPP). Så om ni tycker att det är svårt att få tillräckligt intensiv färg med era ögonskuggor rekommenderar jag att investera i en primer. UDPP är grym, vi kommer recensera, promise. Men bli inte rädd för att det ska bli för mycket färg, nu har jag packat på en massa skugga bara för att visa exakt hur intensivt det kan bli.

Sable är en underbar brun/bronzig skugga med drag åt plommon. En fin frostig finish har den också. Spana in den i MAC diskarna, eller på hemsidan här.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.