Vitare tänder? Ja, tack!

Efter att ha läst Bjootis inlägg om Pepsodents nya tandkräm White Now var jag bara tvungen att testa! Okej, hon skriver att tänderna och allt annat blir blått, vilket kanske inte är så hett. Men efter att ha provat en massa tandkrämer som utlovar vitare tänder utan att hålla sitt löfte blir jag glad över vilken effekt som helst. Nu återstår det bara att se om mitt leende blir vitare, eller om mitt nya nickname kommer bli Smurfan. Och ser ni hur fint tändkrämen glittrar? Här snackar vi blingad tandkräm.

Update: Det här är den första tandkrämen som jag upplevt att tänderna blivit ”vitare” av efter en borstning. Även om man sköljer bort den blå färgen lätt antar jag att den neutraliserar det gula i tänderna och därför får de att se vitare ut. Däremot ger det ingen långvarig effekt, ingen mirakeltandkräm med andra ord. Jag skippar nog den här i fortsättningen, lite jobbigt att oroa sig över blåa fläckar.

2 Kommentarer

  • Gustav skriver:

    Prova på tandblekning med samma grejer som de använde i extrememakeover och en massa andra tv program där de gör om och ”förskönar”.

    Finns massor av olika grejer inom billig tandblekning som ease white, beautiful smile osv, många sidor som länkar till dem också. Hittade en sida jag gillade som har lite mer info om vad man kan vänta sig och vad de olika kostar också. Kolla själva om det kanske är nåt för dig. här är länken till den sidan: http://www.vitare-tander.se

  • Anonymous skriver:

    Interessant, tack för tipset :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.