>The amazing Tangle Teezer …

>

En liten evighet efter alla andra beautybloggare har jag fått upp ögonen för hårborsten Tangle Teezer. Jag läste om den på massvis av bloggar i höstas, men blev sådär lagom imponerad bara. Tills jag nyligen lyckades göra sönder min borste då själva limmet som håller ihop det hela släppte. Då fick jag en flashback och mindes Tangle Teezer som alla hade hyllat så mycket, så den blev hemklickad minsann.

Jag var rätt skeptiskt när jag väl skulle testa den, så jäkla fantastisk kan väl inte en hårborste i plast vara? Men herre jösses vad den kan reda ut tovor! Ett rejält drag och håret är slätt. Man behöver inte ens börja uppe vid rötterna utan kan börja borsta lite var som i håret och inte fastnar den inte. Eftersom den är i plast är den dessutom väldigt lätt att göra rent. Den ergonomiska utformningen gör den riktigt skön att hålla, men den är lite diskriminerande eftersom den främst är anpassad för högerhanden. Så jag som är vänsterhänt känner mig lite left out … Men det är en extremt liten petitess, för den funkar faktiskt utmärkt att hålla i båda händer ändå.

Men jag har ett problem med Tangle Teezern. Det är högst individuellt, men eftersom jag har ganska torr och känslig hårbotten så är borsten inte direkt underbar att dra däröver. Plastpiggarna på borsten är flexibla, men ganska spetsiga. Så när borsten kommer för nära min hårbotten så blir det inte någon skön skalpmassage i mitt fall, utan det blir rivigt och obehagligt. My hårbotten doesn’t like the Teezer tyvärr. Så jag får helt enkelt se till att hålla mig till längderna i håret.

Tangle Teezer finns i två färger, svart och rosa. Den fungerar till alla hårtyper och kan användas i både vått och torrt hår. Man hittar den bland annat hos Satine, där den ligger på 149 kronor.

/Sofia

5 Kommentarer

 • Nushu skriver:

  >Men det där ser ju bara ut som en paddelborste utan handtag?

  OT: LEFT out! Vitsigt värre. Hahaha.

 • tildamilda skriver:

  >svar; ja det är läppglans & dem är galet coola ;)

 • Ninni skriver:

  >Både jag och mina barn älskar den borsten. Jag brukar dessutom ge min ena son betalt för att borsta mitt hår framför teven. Tio minuter för tio kronor brukar han få och sen är jag totalt avslappnad. Han tjänar pengar min son! :-)

 • Heartcore skriver:

  >Nushu: Haha ja det är i princip vad det är också. Skillnaden är som sagt att den är i plats så den är grymt lätt att rengöra. Det faktum att den är kickass på att borsta ut tror jag beror på att piggarna är olika långa, så de tar tag i varenda hårstrå. Yeah, jag har mina skämstsamma stunder :)

  tildamilda: De såg verkligen urgulliga ut!

  Ninni: Den gör verkligen sitt jobb! Haha låter som en grymt bra deal tycker jag :)

 • Anonymous skriver:

  >Har den också, sån en bra produkt :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.