>Citron för nagelbanden

>

Jag har använt Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Creme ett bra tag nu, parallellt med min nagelbandsolja från Essie för att få ordning på nagelbanden. Jag gillar det faktum att Lemon Butter är väldigt lätt att ta med sig vart man än går eftersom det är en smidig liten plåtburk som man bara slänger ner i väskan. Sen är det bara att smörja så fort man får lust!

Burt’s Bees försöker ha så mycket naturliga ingredienser i sina produkter som det bara går, många av deras produkter består av 100 % naturliga ingredienser. Jag tycker det är kul att de märker alla sina produkter med andelen naturligt innehåll, exempelvis ligger Lemon Butter Cuticle Creme på 94,91 % naturligt.

Cremen är i fast form och man får upp mest produkt ur burken om man är varm om fingrarna eftersom den ”smälter” lite då. Den sjunker in fort och en sån här plåtburk på 17 gram räcker riktigt länge, den är dryg som tusan med andra ord. Själv har jag även en mini-variant på 8,5 gram sen tidigare som fortfarande inte är i närheten av att vara slut. Den ska inte bara mjuka upp nagelbanden utan återfuktar hela naglarna, fingrar som tår. Den funkar också om man har riktigt torra fläckar på fingrar och händer, vilket jag antar innebär att man kan använda den på torra fläckar i allmänhet …

Doften är helt ljuvlig för övrigt! Den luktar friskt av citron, men man anar även någon sötare underton som jag inte riktigt kan placera.

Jag och Therése inhandlade varsitt exemplar på Debenhams i London där vi betalade £5.99, vilket är ungefär 75 svenska kronor. Den såldes tidigare hos svenska webshoppen eleven, men de har inte kvar den längre. Så antingen får man ta sig en tripp utomlands för att köpa sig ett exemplar, eller så får man kika in hos brittiska myburtsbees som verkar leverera internationellt. Yay!

/Sofia

7 Kommentarer

 • makeupfun skriver:

  >Den där tycker jag mycket om :) Har haft den superlänge och den verkar aldrig ta slut :)

 • Emma Svensson skriver:

  >ÄLSKAR burt's bees. hade alltid denna på gymnasiet om ni minns… den luktar så gott, man kan nästan ha den till att bara sniffa på.

  /Emma

 • Lotta skriver:

  >åh det här är en av mina Burt's Bees favoriter! den är verkligen jättebra och doftar så gott att jag vill äta upp den! jag tycker den luktar citronglass.

 • Maria skriver:

  >Mmm, citron! Jag använder SolarBalm från Creative, det är samma typ av produkt och burk – men citron låter ju onekligen godare än mandel :)

 • Heartcore skriver:

  >makeupfun: Helt ljuvlig :) It's the never ending nagelkräm!

  Emma: Klart vi minns :) Galet sniffvänlig är den!

  Lotta: Mmm citronglass … Nu blev jag sugen!

  Maria: Den har jag inte hört talas om, ska spanas in! Mandel är mums, men min nos föredrar citronen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.