>City Lips

>

City Lips är en av grejerna vi fyndade på Ullared. Det var färgen jag föll för, en vacker rosa nyans med diskret glitter. Tyvärr vet jag inte vad färgen heter eftersom det inte står på hylsan och inte såldes i någon förpackning, men jag tycker den är riktigt fin. 99 kronor fick jag betala och det tycker jag det var värt.
Konsistensen är härlig och glosset känns lent på läpparna, inte det minsta kletigt. Det har en chokladaktig doft vilket nog inte faller alla i smaken, men jag märker inte av den om jag inte medvetet sniffar på applikatorn (vilket jag gör eftersom jag gillar choklad, yummy!). Till en början är läppglanset glansigt och blankt men efter ett tag försvinner en del av glansen och det får en mattare yta, lite som ett stain och det gillar jag.

Det var först efter att jag köpt glosset som jag märkte att det har en lip plumping-effekt och mycket riktigt ”sticker” det lite i läpparna precis efter att man applicerat glosset. City Lips innehåller även kollagen peptider och utlovar betydligt fylligare läppar inom 30 dagar. Glosset ska även reducera fina linjer och rynkor. Några direkta rynkor har jag inte, men vi får väl se om läpparna blir något fylligare. På City Lips hemsida visar de upp ”resultat” efter 30 dagars användande, men de bilderna tror jag så mycket jag vill på … Fast jag diggar det faktum att Billie Joe Armstrong listas se de kändisar som använder City Lips för att få plutiga läppar! Jag ska försöka spana in hans läppar när jag och Sofia ska på Green Day-spelningen i Globen.
City Lips finns bland annat hos Kicks och eleven, hos eleven går ett gloss på 329 kronor. Tror minsann att jag gjorde ett kap. Nu återstår det att se om mina läppar ser ut som Angelina Jolie’s om 30 dagar, i så fall langar jag bildbevis.
/Therése

4 Kommentarer

 • Johanna skriver:

  >Färgen var verkligen übertjusig! och 99 kronor är ju ett riktigt kap.

  Du och Sofia bor ju i Göteborg, så jag har en liten fundering. På måndag drar jag iväg med mitt tjejgäng ner för att ha tre härliga dagar och vi har bestämt att vi ska kosta på oss och äta & dricka gott en av kvällarna. Har ni kanske något bra tips på restaurang? Avenyn kanske har något bra ställe? Skulle vara hur snällt som helst om ni hade något tips, om inte så gör det ju inget. Vi får spana runt lite då helt enkelt :)

 • Sofia skriver:

  >Du, mitt kära Therésedjur, måste ju ha Sveriges underbaraste läppar.

 • Heartcore skriver:

  >Johanna: Ja, jag är riktigt nöjd :)

  Oj, det var lite klurigt. Beror ju helt och hållet på vad för sorts ställe ni har tänkt er, hur "fancy" och hur dyrt det får vara. På Avenyn finns ju en massa ställen, men där kan det kosta rätt rejält. Annars gillar jag och Sofia Linnégatan som är lite mer laid back, men man kan ändå klä upp sig och både äta och dricka gott, finns många uteserveringar också om det nu ska bli fint väder nästa vecka. Mykonos har jättegod grekisk mat , men det passa nog bättra dagtid. La Sombrita har goda tapas, sangría och salsadans på kvällen/natten.

 • Heartcore skriver:

  >Sofia: Tack min underbaring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.