Sweet Lemon in the house!

Som många säkert vet så landade The Body Shops nya kroppsvårdserie Sweet Lemon i butikerna idag och vi var självklart där och stack näsan i de flesta produkterna. Precis som jag förutspådde i mitt förra inlägg om serien så fick en Whip Body Lotion följa med mig hem. Lycka! Konsistensen på Whip Body Lotion tycker jag sedan tidigare är riktigt mysig – den är fluffig, går snabbt in i huden och lämnar huden riktigt mjuk och go.

Jag tycker att The Body Shop lyckades bra med den här serien och doften lever i princip upp till mina förhoppningar. Jag tycker definitivt att de lyckades undvika toarengöringsdoften, vilket jag tror främst beror på att produkterna har blommiga undertoner. Jag hade önskat att citrondoften var liiiite starkare, men man kan inte få allt här i världen. Den är mild men ändå frisk. Sweet Lemon Whip Body Lotion var den produkt som jag tyckte hade den godaste och mest märkbara doften av söta citroner, Body Buttret doftade för blommigt för min smak.

Nu blir det köpförbud på kropssmörj ett tag framöver eftersom jag fortfarande har några andra förpackningar att göra slut på, men en frisk citrusdoft var ett trevligt tillskott!

Betyg? 4/5
Pris? 150 kronor ordinarie, men just nu får man 40 kronor rabatt på Body Lotions. Klubbmedlemmar har dessutom 20 % rabatt på hela Sweet Lemon serien.
Var? The Body Shop

 

12 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.