>Uppfriskande duschtvålar från Original Source

>

Under mitt senaste Londonbesök fick två duschtvålar från Original Source följa med i resväskan hem. Det var inget planerat inköp men när jag inspekterade gångarna med skönhetspryttlar inne på TESCOS (brittisk matvarukedja) fångade förpackningarna min uppmärksamhet. Och i bakhuvudet mindes jag positiva recensioner från andra skönhetsbloggerskor.
Original Source är veganvänliga tvålar som inte har testats på djur, vilket jag tycker är alldeles strålande. Just duschtvålar man hittar i sin matbutik brukar vara producerade av konglomerat som testar på djur.
Tvålarna är dessutom fullproppade med essentiella oljor för att man ska få ett riktigt uppvaknande i duschen. Men av den anledningen ska man passa sig för att få produkten i ögonen och vara vaksam om man har känslig hy.
På mitt närmsta TESCOS i Bayswater var inte sortimentet det största, men valet föll på dessa godbitar:

  • Mint and Tea Tree – på baksidan kan man läsa att hela 7927 myntablad ryms i denna duschtvål. Och det är inte svårt att tro när man känner den mintiga doften! Det känns helt enkelt som att duscha i en halstablett och jag kan hålla med om att den här tvålen är ”the ultimate wake up call” som förpackningen hävdar. Huden prirrar lite lätt av de essentiella oljorna från myntablad och tea tree, därför kan det vara bra att vara lite försiktig med tvålen. Jag kommer att spara den till förkylningstider, det känns nämligen som att den gör ett bra jobb med att rensa luftvägarna också.
  • Lime – beskrivningen av denna duschtvål är ”mouthwateringly zingy” och jag kan inte annat än instämma, jag vill äta upp den här tvålen! Den luktar exakt som en limeklubba jag älskade när jag var yngre – fräscht, fruktigt, syrligt och alldeles alldeles underbart. Jag gissar på att det är de 40 pressade limefrukterna man har att tacka för det. Det enda jag ångrar är att jag inte köpte på mig fler flaskor …
Nästa gång jag besöker London ska jag försöka hitta fler produkter ur Original Source’s sortiment, spana in deras bedårande hemsida om du är nyfiken på vad mer märket har att erbjuda.Betyg? 5/5
Pris? Jag betalade 1.50 pund, vilket är ungefär 17 spänn för 250 ml. Inte illa!
Var? Tyvärr finns inte Original Source att få tag på i butik iSverige vad jag vet, men besöker du Storbritannien finns de bland annat på TESCOS. Och har man inte vägarna förbi där kan man klicka hem Original Source från onlinebutiken Brit Store.

post signature

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.