>Turkos vattenlinje med Isadoras Perfect Contour Kajal

>

I onsdags var jag på jakt efter en turkos eyeliner, en nyans som inte var den lättaste att hitta. Men Isadoras kajaler sviker sällan och Perfect Contour Kajal i färgen 79 Bright Turquoise var precis vad jag letade efter, en starkt turkos och lite skimrande nyans. Sofia har redan skrivit lite fina ord om dessa pennor, men jag tyckte att min turkosa goding förtjänade lite uppmärksamhet den också.
Jag var främst på jakt efter en turkos kajal till vattenlinjen och till det fungerar Perfect Contour alldeles perfekt. Jag vet inte om den är tänkt just för vattenlinjen, men eftersom den är oparfymerad och kliniskt testad för att undvika allergi tror jag inte det ska vara några problem. Inte som jag har upplevt i alla fall. Att kajalen sitter på plats riktigt bra är ett stort plus, det kan annars vara lite klurigt just när man applicerar kajal på vattenlinjen. Den släpper bara lite längst ut i ögonvråna, men det känns mer eller mindre oundvikligt efter ett tag oavsett kajal. Så hållbarheten under dagen kan jag inte klaga på. För att få bort kajalen krävs en riktig remover, jag trodde det skulle räcka med en fuktad bomullstops – men icke. Så thumbs up för det!
Dessutom är kajalen väldigt mjuk och krämig i konsistensen så den glider på hur lätt som helst. Jag kan tänka mig att den därför är väldigt bra även längs fransraderna (något jag inte har hunnit testa än), speciellt om man vill sudda ut linjen.
Skuggorna jag har använt i sminkningen är från min trogna Get Baked-palett. Sminkningen kommer inte riktigt till sin rätt på bilden så när jag gör om den här looken ska jag se till att ta en ordentlig ansiktsbild. Tills dess ska jag hitta ett par bättre lösögonfransar också. På bilden har jag ett par sönderklippta Ardell #105 som är dags att kassera.
Betyg? 5/5  
Pris? 75 pix 
Var? Kicks, Åhléns etc.

Någon mer som diggar Isadoras kajalpennor? Jag ska definitivt samla på mig några fler, frågan är bara vilken som blir nästa nyans.

post signature

18 Kommentarer

 • Emelie skriver:

  >Isadoras kajaler är kalasbra! Har egentligen inte använt något annat sedan jag var typ 13-14 år, sen jag började sminka mig skulle man kunna säga, haha. Var en slump att jag köpte en sådan på en marknad, haha :D

 • Carina (TotalBeauty) skriver:

  >Har aldrig testat någon kajal från IsaDora, men du gjorde mig väldigt nyfiken nu. :)

 • Anonymous skriver:

  >Tror det blev något fel när jag skickade förra inlägget/frågan, så jag försöker igen.
  Jag funderar på att börja använda (prova) några produkter ur cliniques ansiktsvårds sortiment och är därför nyfiken på
  vad andra tycker om dem ?? Vad har du för dåliga erfarenheter med deras hudvård/ansiktsvård ???

 • Mikaela skriver:

  >Deras kajaler är verkligen super. Och billiga :)

 • EmLa82 skriver:

  >Underbar kombi men turkost och guld!

 • Kerstin skriver:

  >Snyggt! Jag diggar verkligen IsaDoras kajaler. Övrigt sortiment från märket också, faktiskt =)

 • Kabuki skriver:

  >Nice! Underbar färg! Ska minsann kolla in dem, letar efter en bra ljus kajal (vit eller nude) till vattenlinjen som sitter längre än 5 min.

 • marybeth skriver:

  >Jättefin nyans på den!

  De har ju några som heter Inliner Kajal också som är mer för vattenlinjen har jag fått för mig.. men det verkar ju gå alldeles utmärkt med den där också och perfect contour låter ju onekligen som att man skall göra perfekta konturer runt hela ögat :D

  Jag är besatt av deras inliner kajal i nyansen blonde för övrigt, gillar den! Ett bra tips till Kabuki också för övrigt.. :)

 • Ida skriver:

  >Hej! Jag har ett dilemma vad gäller flytande eyliners som jag hopppas att du kan hjälpa mig med! Jag älskar att lägga eyeliner med en kråkspark och min favorit är makeupstores kakeyeliner. Den är enkel att måla på eftersom jag kan använda egen pensel, men jag tycker att den kladdar av sig ganska så snabbt…Vill inte ha en "spegelbild" av min eyeliner i globlinjen! Har du något tips på antingen hur jag får min nuvarande att bli mer kladdfri eller på en lätt,ålad eyeliner som sitter som berget? Mycket tacksam för tips:)

 • Aila skriver:

  >Jaaa, ska kolla in denna penna närmare. Har länge varit sugen på UD´s Electric men har ingen lust å ge 134 pix för den;)!

 • Linda skriver:

  >Vilket bra tips,den ska jag testa. Jag har letat efter just blå pennor för att använda på vattenlinjen men det är svårt, de flesta vill inte fästa där. Har hört att MUFE:s pennor ska vara bra men jag har inte kommit i närheten av någon disk än

  Snygg sminkning, blått och brons är en klockren kombo som går snabbt att lägga men ändå ger en effektfull make som får ögonen att poppa.Hade du inte nämnt lösfrallorna hade jag inte märkt dem, så du har gjort det bra:)

  Nu har jag äntligen fått tummen ur och startat en egen blogg, jag har tänkt på det i flera år.Det är roligt att blogga men tidsödande.

  Aila: Spara dina pengar och testa Isadoras istället! Jag har UD:s Electric och den fäster inte på vattenlinjen utan åker störande nog ned i franskanten.Men det är möjligt att det bara är mitt exemplar som är sådant.Däremot är klarblå Deviant från samma märke riktigt bra.

 • Leonie/Linda skriver:

  >Glömde mitt pret-tyalias här ovan – Leonie…

 • Heartcore skriver:

  >Emelie: Vilken himla bra slump!

  Carina: Absolut värda att testa :)

  Anonym: Kommentarer på äldre inlägg måste vi godkänna först, annars skulle vi aldrig kunna hålla koll på om någon skulle kommentera på ett riktigt gammalt inlägg. Sofia hade samma problem som mig med Cliniques hudvård om jag inte minns fel – produkterna var alldeles för starka och torkade ut huden vilket gjorde att problemen man redan hade förvärrades. Men det beror ju på hur ens hud är etc. Men skulle inte rekommendera att använda för starka produkter, huden sköter sig själv rätt bra. Så om du har känslig hy och vill använda Clinique så välj deras mildare produkter.

  Mikaela: Win, win!

  EmLa82: En av mina absoluta favoritkombos! Även när det gäller heminredning.

  Kerstin: Tack! Jag är också ett fan.

  Kabuki: Kul att du gillar! Kan precis som marybeth rekommendera Isadoras inliner kajal i Blonde, som ljusar upp på ett naturligt sätt. Jag har även White i samma kajal men den blir lite väl hård till vardags.

  marybeth: Precis! Och visst är Inliner i Blonde toppen :)

  Ida: Hej! Det problemet har jag också haft med, speciellt eftersom jag har lite oljiga ögonlock. Det du kan testa innan du ger dig på jakt efter en ny eyeliner är att använda en primer innan och att sedan "sätta" eyelinern med en ögonskugga i samma nyans, det kan hindra att den kletar av sig. Funkar inte det kan jag rekommendera MAC's Fluidline i Blacktrack, den sitter där den ska! Dock är det en gelliner, så jag vet inte om du tycker den är lika lätt att lägga men för mig är det inga problem.

  Aila: Tycker definitivt att du ska spana in Isadoras! Linda här under tipsade om att UD's inte sitter så bra på vattenlinjen om du vill använda den där.

  Linda: MUFE's diskar är ju tyvärr inte de lättaste att hitta. Men tycker Isadoras är riktigt bra de med. Kul att du gillade sminkningen, en av mina favoritkombos :) Och yay för en ny skönhetsbloggre, välkommen!

 • Anonymous skriver:

  >Vilka clinique serie var det ni/du provade ??
  Så jag vet vilka jag ska hålla mig borta från!

 • Heartcore skriver:

  >Anonym: Jag kommer inte ihåg exakt, men det var deras 3-stegssystem. Det där med hudvård är trixigt, något som funkar jättebra för en person kan skada någon annans hud rejält. Därför är det svårt att ge några tips. Det viktiga är att du ser över din huds behov och väljer hudvård därefter. Gå till en expert om du är osäker för att få reda på vad din hud behöver. Men ta hand om den och var försiktig. Hoppas du hittar något som funkar!

 • matilda skriver:

  >vill önska dig en underbar tisdag. är allt bra med dig? :)

 • Honi skriver:

  >Åh vilken fin färg :) Jag vet att GOSH har massvis med färgade kajalpennor men vette sjutton om man kan använda dom i vattenlinjen.

 • linda skriver:

  >Snyggis öga! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.