>Lördagsshopping

>

Lördagen spenderade Heartcore-donnorna på stan och självklart shoppades det en del. Jag köpte det snygga nagellacket nr. 122 från Viva la Divas senaste kollektion Rocks. Även en ny handkräm från L’Occitane inhandlades eftersom mina händer är väldigt torra just nu och det är perfekt väskstorlek på tuben. Passar även på att visa upp vårt nya bling, dödskallarna är mina och de andra två paren tillhör Therése – allihop är inhandlade på Glitter.
Jag älskar den petrolgröna skiftningen i lacket, det ska bli riktigt kul att se om lacket är lika läckert på plats som i flaskan. Totebagen nedanför är inhandlad på Stockhome, sött motiv med svalor kan man bara inte låta bli!
En liten hälsning till Robin Hood (a.k.a Theréses pappa): Vad tycks om magic eightball- örhängena?

post signature

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.