>Miss Stone Heart

>

H&M’s nagellack Miss Stone Heart köpte jag någon gång i somras och nu har lacket äntligen fått pryda mina naglar. Jag vill börja med att säga att jag från och med nu älskar gråa naglar. Särskilt den här lite kallare nyansen av grått. Grått har tidigare varit rätt ointressant i mina ögon, men nu vill jag ha fler gråa godingar till lacksamlingen. Miss Stone Heart är ett krämlack och precis som de flesta nagellack från H&M så är det lättmålat, har en helt okej hållbarhet och ett lågt pris. Det är helt täckande efter två lager och med lite överlack får Miss Stone Heart den perfekta glansiga ytan.
Lacket blir något mörkare på plats än i flaskan, jag skrev om lacket när det var nyinköpt och i det inlägget får man en bättre uppfattning av hur nyansen ser ut i flaskan. Men i det här fallet gör det ingenting då jag gillar färgen på naglarna bättre än i flaskan.
Betyg? 5/5
Pris?
39 spänn
Var?
H&M

post signature

7 Kommentarer

 • Kerstin skriver:

  >Åh så fint!

 • Carina skriver:

  >Har aldrig testat ett grått nagellack, inte heller lack från H&M. Kanske skulle ta och göra det eftersom att du tyckte att det var så bra :)

  *****

  Har ni något bra tips på en billig vattenfast mascara som separerar och förlänger ögonfransarna?

  Svara gärna på min blogg :)

 • Anonymous skriver:

  >Fint ! :)

 • Fia skriver:

  >Titta in på Sussies saga, ni har ett award att hämta för ni är så bra! :)

 • Heartcore skriver:

  >Kerstin: Vrålsnyggt :)

  Carina: Tycker jag absolut att du ska göra, H&M's lack har verkligen inte gjort mig besviken än så länge :) Done!

  Anonym: Visst är det :)

  Fia: Men åååh så söt du är!

 • shortylegsbeauty skriver:

  >JAG ÄLSKAR DETTA LACK :) jag var på jakt efter ett grått lack för en tid sedan och fastnade för detta inne på H&M, älskade det genast. Köpte även ett choklad brunt vid namn Dust & Diamonds :) Men av dessa så är nog Miss Stone Heart min favorit :)
  Roligt att se att det fick en 5/5 :D

  kram

 • Heartcore skriver:

  >shortylegsbeauty: Det är verkligen ett sjukt snyggt lack! Dust & Diamonds har jag också pillat på, men jag är mer inne på gråa naglar just nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.