Ugglehängen

Bild: Sofia Wallqvist
Något som både jag och Sofia älskar att shoppa utöver det uppenbara (smink och skönhetspryttlar), är smycken, väskor och accessoarer av alla de slag. Därför tänkte vi börja visa upp lite mer av våra inköp och samlingar då och då, hoppas ni tycker det är lika kul som vi gör! Men självklart kommer Heartcore fortsätta att vara en skönhetsblogg, no worries. 
Bilder: Therése Kristiansson
För någon vecka sedan lade jag min första beställning på cocoo.se (där man möts av en promobild med urtjusiga Viola från Killer Colours) för att klicka hem dessa ljuvliga uggleörhängen. Jag blev alldeles förälskad i de små ugglorna och kände att jag ville dela med mig av mitt fynd. 
Just nu är ugglorna slut i lager på webbshopen, men är man sugen på ett par får man hoppas att det kommer in fler. Om man bor i Stockholm vet jag att örhängena fanns i butiken på Söder senast förra helgen. Jag och Sofia fick nämligen mersmak och när vi fick reda på att det finns en butik här uppe kände vi att ett litet besök var på sin plats. Vad vi fick med oss hem då får ni se en annan gång …
Pris? 165 pix.
Var? Cocoo. Tillfälligt slut i lager, men det finns andra läckra örhängen i liknande stil.
post signature 

9 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.