Nyshoppade godingar!

>

Bilder: Sofia Wallqvist
Jag hoppas att ni alla har haft en fin midsommar och fått njuta av lite solsken i helgen! Det var länge sedan vi skrev något shoppinginlägg här på bloggen så jag tänkte bjuda på några nya tillskott som har införskaffats de senaste dagarna. Eftersom det inte blev så mycket shopping i Manchester som jag trodde att det skulle bli så passade jag på att unna mig lite saker på hemmaplan i stället där jag hade rabattkuponger att utnyttja. Dessutom tyckte jag att jag var värd en belöning (eller några stycken) nu när vi lämnat in uppsatsen och dessutom fått fin respons för den. Yay för oss!
  • Beyoncé Heat Rush EdT – Somrig, somrigare, somrigast! Jag var sugen på att införskaffa ett exemplar av den här söta och fruktiga parfymen redan innan resan till Manchester så jag slog till när vi kom hem igen. Eftersom jag hade en rabattkupong hos Kicks fick jag betala 199 kronor för 30 ml. Nice price! Det första jag tänker på när jag tar mig ett sniff är ananas, trots att den inte innehåller några noter av just den frukten. Den påminner en del om Escadas sommardoft Taj Sunset, men med en lägre prislapp. Ordinarie pris ligger på 249 kronor för 30 ml.

  • Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm i 05 Chunky Cherry – Tack vare att jag hittade premiecheckar i plånboken kände jag att det var dags att införskaffa ett exemplar av den återfuktande knubbiga läppennan som jag länge velat ha, och det är jag riktigt glad att jag gjorde. Jag har en känsla av att Chunky Cherry kommer bli en storfavorit i sommar!
  • Cliniderm Ultra Soft cleansing milk – Det här var väl inte så mycket unna sig utan snarare ett nödvändigt ont. Jag stordiggar Cliniques krämiga rengöring Comforting Cream Cleanser men tycker att den är lite väl dyr för studentplånboken och eftersom Cliniderms Ultra Soft cleansing milk även den är omtyckt så fick det bli en sådan. Den är visserligen inte lika härligt krämig som Cliniques variant, men den duger alldeles utmärkt. Dessutom gillar jag pumpflaskan och priset – praktiskt och hygieniskt för 99 spänn!
  • The Tales of Beedle the Bard av J.K Rowling – För att stilla Harry Potter-nörden i mig … Har visserligen inte ett smack med smink eller skönhets-pryttlar att göra, men jag är såååå peppad inför sista filmen. Jag och Therése har fått biljetter till premiärdagen så jag räknar ned till 13:e juli!
Först hade jag tänkt köpa en ljusare variant av Chubby Stick, nämligen Super Strawberry, men den var slut så valet föll på körsbärsrosa Chunky Cherry. Pennan känns underbar på läpparna och även om jag hade väntat mig ännu lite mer pigmentering så är det en superfin färg som funkar bra vid alla tillfällen. Jag är rädd att den kommer ta slut alldeles för fort …
Eftersom mina läppar är ganska pigmenterade i sig själva är jag glad att jag inte köpte den ljusare varianten Super Strawberry, den hade säkerligen bara gett läpparna lite glans. Chunky Cherry ger alldeles lagom med färg i mitt fall, en körsbärsrosa touch som jag är alldeles stormförtjust i!
Betyg? 4/5 (lite väl pricey för att få en femma)
Pris? 205 kronor
Var? Kicks, Åhléns

post signature

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.