Färgglada favoritpennor

>

Yves Rocher är ett märke som jag aldrig riktigt har fastnat för tidigare. De har några trevlig dusch- och hudvårdsprodukter, men i övrigt har märket varit ganska ointressant. Med andra ord hade jag inte en aning om att det fanns guldkorn i deras sminksortiment – guldkorn som de nu har lyft fram som sommarprodukter. Jag och Therése har testat en del produkter från Yves Rocher det senaste, vissa bra och vissa mindre bra, som kommer att dyka upp här på bloggen framöver. Men eftersom jag gärna delar med mig av nyfunna kärlekar så fort jag kan så börjar vi med det bästa tycker jag!
Den vattenfasta kajalpennan Stylo Regard Waterproof Eye Pencil är numera en av mina favoritprodukter i sminksamlingen. Pennorna är enkla att måla med, har en krämig konsistens och sitter där de ska hela dagen. De skruvas upp så man slipper bråka med vässare. Färgerna är dessutom välpigmenterade, vilket gör de här kajalpennorna till en fullträff i mina ögon. På bilden ser ni fem av totalt sex stycken pennor som finns i sortimentet, den som saknas är mörklila varianten nummer 04.  
Bilder: Sofia Wallqvist
Från vänster till höger har vi:
 • 01 Noir (svart)
 • 02 Bleu (blå)
 • 03 Vert (grön)
 • 05 Turquoise (turkos)
 • 06 Cuivre (koppar)
Den svarta och den blåa pennan är matta, övriga tre är skimriga. Den kornblåa färgen är ingen favorit i mitt fall, men de andra tre färgglada pennorna faller mig helt i smaken. En svart kajal har man alltid användning för så det finns inte så mycket att säga om den. Jag har fastnat extra mycket den turkosa och den kopparfärgade pennan, den sistnämnda använde jag senast idag under den undre fransraden för liten action i min i övrigt neutrala makeup. I morgon blir det nog turkost för hela slanten. Eller kanske grönt … Den som lever får se!
Betyg? 5/5
Pris?
80 pix
Var? Yves Rocher

post signature

Varorna i inlägget är produktprover från pressutskick och behandlas som arbetsmaterial. Åsikterna är våra egna och har inte påverkats av tredje part. Läs mer under PR & Policy.

10 Kommentarer

 • Nathalie A skriver:

  >Funkar de på vattenlinjen också? :-)

 • Wysteriia skriver:

  >Åh dom ser dunderfina ut :)

 • Kerstin skriver:

  >De ser jättefina ut!

 • Julia skriver:

  >Den kornblå är min favorit:P Den enda nackdelen med att beställa från YR är att de, så länge du lever, kommer att bombardera dig med reklamutskick bestående av tusen små kuvert, värvningserbjudande etc.

 • Tina (Beleza) skriver:

  >Både den blå och den turkosa har blivit favoriter hemma hos mig.
  Det är så roligt att läsa inlägg från de som fått hem/köpt dessa pennor då alla verkar ha ungefär samma inställning till YR.

 • Desirée skriver:

  >Jättesugen på den i koppar och den lila :)

 • Beauty by Tanci skriver:

  >ÅÅÅÅÅÅh snyggaa! Favoriten är nog helt klart den gröna :).

 • Heartcore skriver:

  >Nathalie: Lite slitage blir det under dagen men det mesta sitter kvar även på vattenlinjen, bästa pennan jag testat för vattenlinjen hittills :)

  Wysteriia: Visst är de superfina :)

  Kerstin: Jag håller fullständigt med!

  Julia: Smaken är som baken :D Jag tycker att det är en jättefin färg i sig men jag har alltid haft svårt för blå makeup. Haha eller hur, de är bra på att plåga sina kunder :D

  Tina: Vad kul att höra, de är verkligen grymt bra. Ja vi verkar vara överens på den punkten allihop!

  Desirée: Kopparvarianten är som sagt en favorit för mig, är också sugen på den lila så vi får se om den hittar hem till mig i framtiden :)

  Beauty by Tanci: Mhm! Den gröna är vrålsnygg, kommer bli välanvänd till hösten kan jag tänka mig.

 • Vanesa skriver:

  >Dem verkar riktigt bra faktiskt ! Håller vad dem lovar :)

 • Heartcore skriver:

  >Vanesa: Visst är det kul när man hittar en riktigt bra produkt som lever upp till vad den lovar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.