Happy Aussieversary!

>

Bilder: Sofia Wallqvist
Australien firar just nu sitt 110-års jubileum, vilket hårvårdsmärket Aussie har tagit fasta på och lanserar nu under augusti ett gäng Limited Edition-produkter. Man har tagit tre utav sina ordinarie serier och hottat upp förpackningarna med färgglada fyrverkerier för att fira landet down under. Närmare bestämt så är det serierna Miracle Moist som riktar sig till torrt och skadat hår, Take The Heat som ska förhindra frissighet och skydda håret när man använder värmeverktyg, samt Luscious Long som ska leverera ett glansigt långt hårsvall som har fått genomgå ett förpackningsförvandling.
Stjärnan i Aussies sortiment är helt klart deras 3 Minute Miracle Deep Treatment, hårinpackningar anpassade för olika hårproblem som gör håret supermjukt och de känns vårdande. Är mitt hår riktigt slitet brukar jag använda dem som balsam för en extra boost. Aussies schampo och balsam är inga extraordinära produkter på något sätt, Miracle Moist och mitt hår kommer inte alls överens medan Take The Heat-serien är helt ok. De har även vissa stylingprodukter som är riktiga guldkorn, medan andra är totalt onödiga och inte gör någon större skillnad för svallet.
Ibland är det fascinerande hur företag tänker när de gör sina pressutskick. Att skicka med ett par metallicsilvriga ballerina får mig knappast att bli mer positivt inställd till Aussies produkter utan det gör mig snarare en smula irriterad när man inte kan låta produkterna tala för sig själva. Är det någon som är sugen på ett par silvriga ballerina i storlek 37 eller 39 finns dessa att hämta upp i Göteborg!
Pris? 105-125 kronor
Var?
Kicks, Åhléns

english flag Australia is celebrating its 110 years anniversary which hair care brand Aussie from the land down under celebrates by releasing some Limited Edition versions of three of their permanent lines. Miracle Moist, Take The Heat and Luscious Long all have new packagings decorated with fireworks. My favourite product from Aussie is definitely the 3 Minute Miracle Deep Treatment – a cheap way to get smooth and soft hair.

post signature

Varorna i inlägget är produktprover från pressutskick och behandlas som arbetsmaterial. Åsikterna är våra egna och har inte påverkats av tredje part. Läs mer under PR & Policy.

5 Kommentarer

 • bella skriver:

  >ooh, jag hade gärna kikat på 37:orna :) var i gbg vill ni att man hämtar dem?

  men håller med att det är knas med att skicka skor för att promota hårprodukter…

  själv gillar jag aussies treatment, kommer inte riktigt ihåg vad den heter. men det är rätt mycket konserveringsmedel o annat i deras grejer så jag letar efter bättre :)

 • Michan- skönhet och makeup skriver:

  >Tycker också man ska låta produkterna tala för sig själva.
  Aussie borde va stoltare än så över sina produkter.

  Väldigt härlig blogg förresten, här kommer jag titta in i fortsättningen också :)

 • Sandra skriver:

  >Ja, 39orna skulle nog kunna sitta fint på mina fötter. Jag är i alla fall intresserad! :)

 • Heartcore skriver:

  >bella & Sandra: Skriv er mailadress här eller skicka ett mail till info@heartcore.se så att vi kan kontakta er. Är ni intresserade av dojorna får ni hämta upp dem inne i Göteborg :) Vi sätter oss med dem på ett fik nån dag och meddelar er.

  Michan: Vad kul att du gillar bloggen, tack!

 • bella skriver:

  >nämen så trevligt :) gabriella_berglund@hotmail.com har jag! skoj att få se er live också, tycker er blogg är väldigt snygg o inspirerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.