Syndigt rött

>

Bild: Therése Kristiansson
En läsare undrade vilket nagellack jag hade i Circus Fantasy-inlägget så jag tycker vi tittar lite  närmre på det. Lacket i fråga är After Sex från Essie, en av mina absoluta favoritfärger. Jag har visserligen visat upp After Sex förut men det förtjänar ytterligare ett inlägg, speciellt eftersom färgåtergivningen var ganska usel första gången. Färgen drar åt det vinröda hållet och har ett vackert skimmer som skiftar i mörkt hallonrosa vilket ger lacket extra djup. Formulan är, som hos de flesta Essie-lack, väldigt rinnig vilket jag gillar eftersom jag tycker det är lätt att få jämna kanter då. Nackdelen är att det krävs tre lager för att få full täckning. Men den smällen tar jag gärna för det här lacket, jag tycker att After Sex är en sofistikerad och sexig twist på klassiskt klarröda naglar.

På bilden smög jag även med en berlock från Thomas Sabo (tack pappa!) som matchar fint och som jag ville visa er. Det är egentligen Sofias fel att jag har börjat samla på Sabo-berlocker eftersom hon köpte den första i julklapp till mig, men jag klagar inte … De andra har jag i ett armband, men berlockerna gör sig minst lika fina i halsband – som det här. Älskar’t!Update: After Sex ingår inte i det svenska sortimentet av Essie-färger längre, men går att hitta hos till exempel TransDesign där det dessutom är mycket billigare och landrar på runt 50 svenska kronor.
english flag After Sex is an iridescent burgundy nail polish from Essie. The color is just as sultry as the name implies, I love this shade! The consistency of the polish is very runny which makes it easy to apply. Though the downside is that you need a good three coats to avoid VNL (visible nail line). The apple charm with an arrow shot through it is from Thomas Sabo.

post signature

14 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.