Londonfynd: nagellack från L.A. Colors

>

Nu tycker jag att det är dags att börja kika på vad som fick följa med hem i packningen vid senaste Londonbesöket. Det är mycket nagellack på bloggen just nu, men det råkar vara som så att en hel del lack gömde sig väskan. I stora shoppingcentrumet Westfield finns en butik som heter Beauty Base, de säljer främst parfymer men längst in i butiken hittar man en monter som är fullproppad med nagellack i regnbågens alla färger. Här säljs nämligen nagellacksmärket L.A. Colors för 99 p. per flaska. Cirka 10 spänn för en fullstor flaska på 13 ml med andra ord. Ni kan ju tänka er att vi höll på att bli helt bananas och plocka på oss hela montern, men tillslut begränsade vi oss till fem stycken sjukt snygga lack eftersom vi inte visste så mycket om kvaliteten på nagellacken. Inte för att jag egentligen behöver fler nagellack … men det var kärlek vid första ögonkastet med dessa fem flaskor.
Cactus är ett unikt lack i min samling, en olivgrön skönhet fullspäckat med guldigt och grönt finmalt glitter. Färgen gifter sig väldigt väl med både kalla och varma hudtoner, vilket var lite oväntat. En NOTD dyker upp snart!
Black Pearl är ett jättevackert asfaltsgrått lack fullt med fint glitter i olika nyanser av grått. Det påminner om underbara Black Passion från Gosh, fast med mer glitter.
Perfect Plum – mmm vilket yummy lack! En ljuvlig plommonlila färg med silvrigt skimmer. Hoppas på att silverskimret blir lika framträdande på naglarna som det är i flaskan.

Merlot är som ni ser ett vackert vinrött glittrigt lack. Det här är det skiraste av lacken, men jag älskar det av hela mitt hjärta ändå! Perfekt lack nu inför julhelgerna eftersom det är en klassisk färg med lite extra bling.

Antique Burgundy är en vrålsnygg röd nyans med guldigt skimmer.  Det ser ut som en klarröd variant av Diors jullack 651-XMAS Merveille som bland annat fina Beleza har visat upp. Älskar’t!

Från vänster: Antique Burgundy, Merlot, Perfect Plum, Black Pearl, Cactus.
Här är lack-swatchen fotade i dagsljus, men det är egentligen bara Merlot och Black Pearl som framträder korrekt.
Från vänster: Antique Burgundy, Merlot, Perfect Plum, Black Pearl, Cactus.

I lampljus kommer Antique Burgundy, Perfect Plum och Cactus mer till sin rätt.

Jag är lite ledsen nu i efterhand över att en flaska i färgen Twilight inte fick följa med hem, men eftersom lacken är snorbilliga även hos amerikanska webbshoppen Cherry Culture ska det lacket hitta hem så småningom.

Pris? 99p hos Beauty Base, $1.50 hos Cherry Culture (cirka 10 svenska kronor hos båda)
Var? Beauty Base i Westfield, Cherry Culture
english flag We found some real bargains at the Beauty Base store in Westfield, London. We simply couldn’t live without these five beautiful polishes from L.A Colors, and at the price of 99p per bottle there was nothing to argue about -they just had to come home with us!

post signature

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.