Ultra Darling!

Det här är ett av mina favoritstift som jag har haft i mina ägor i snart ett år, hög tid att det får lite rampljus här på bloggen med andra ord. Läppstiftet jag pratar om heter Ultra Darling och kommer från MACs Sheen Supreme-kollektion. Dessa stift kombinerar färgen ett läppstift ger med den glansiga finishen från ett gloss, en hybrid helt i min smak! I mitt tycke blir ytan alldeles lagom glansig, men det går inte att jämföra med det spegelblanka resultat Light Creator-stiften från Deborah ger. Just tack vare att Sheen Supreme-stiften inte är lika glansiga blir hållbarheten desto bättre och formulan känns behaglig på läpparna utan att klibba. Dessutom upplever jag inte att läpparna känns uttorkade efter en heldag och vaniljdoften på MACs läppstift är alltid trevlig.

Ultra Darling är en mellanrosa nyans med en gultonad bas, funkar lika bra till vardags som till fest. På mina läppar brukar alltid den rosa tonen förstärkas, men jag tror att Ultra Darling skulle vara fin på de allra flesta oavsett hudton. Till vardags brukar jag dutta på stiftet med lite lättare hand, då blir resultatet inte lika glansigt och läpparna får en mer naturlig tint.

För att vara ett läppstift som utlovar glans blev jag förvånad över hur bra täckningsgraden är, överst har jag applicerat ett skirt lager medan det understa är mer opakt tilltaget. Man kan även ana mikroskopiskt skimmer i den understa swatchen, men det är inget jag reflekterar över när jag bär läppstiftet.

Det kommer med största sannolikhet få flytta in fler Sheen Supreme-stift i min samling framöver. Strax under 200 kronor är det inte de billigaste läppstiften på marknaden, men när jag vet att Ultra Darling kommer hänga med ända tills det blir dags att skrapa ut produkten ur hylsan vet jag att det är väl spenderade pengar.


Betyg? 5/5
Pris? 195 spänn för 3.6 g
Var? MAC-diskar som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö eller på Kicks.se


english flag Ultra Darling from MAC’s Sheen Supreme lipstick collection is a new favourite of mine, the combination of good colour payoff and a subtle shine is a winner in my book! The mid-toned pink with a yellow undertone is a flattering shade and it works both day and night. For everyday wear I like to apply the lipstick with a lighter hand for a natural tint to the lips, shown in the swatch above. A perfect MLBB (my lips but better) lipstick.

11 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.