Bloggtips: Pixiwoo

Dags för lite länkkärlek igen. De allra flesta av er känner säkert till Pixiwoo-systrarna, två superhärliga makeupartister mest kända för sina pedagogiska sminktutorials på YouTube. Om ni inte redan har spanat in deras blogg eller YouTube-kanal måste ni in och kika bums!

Egentligen tänkte jag mest tipsa om en specifik video, nämligen den härliga vårlooken ovan. Om man som jag undrar hur tusan man ska lyckas få till en snygg sminkning med vårens färger är det bara att spana in Samanthas video. I hennes tutorial visar hon hur man får till en läcker ögonmejk i en ljust blågrön nyans matchat med ett knallrosa rouge och dovt rosa läppar, fab! Trots att jag är ganska feg när det gäller färg får hon mig att vilja gå runt med pasteller på ögonlocken i vår.

english flag I’m sure you’ve all heard of the lovely Pixiwoo sisters, most famous for their amazing makeup tutorials on YouTube. What I wanted to share with you is this video where Samantha uses the pastel colour scheme for spring in a beautiful makeup look, makes me want to try it out immediately. Spring really can’t come soon enough!

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.