Rouge och bling i födelsedagspresent

Precis som bloggen fyllde jag år i januari och nu tänkte jag att det kunde vara kul att visa upp några av presenterna som jag fick. Sofia vet hur tokig jag är i rouge och av henne fick jag denna lilla godbit. Rouget kommer från NARS och färgen som heter Amour är en tjusig persikorosa nyans med satin-finish. Kommer göra sig perfekt till min varma hudton.

Jag har börjat bära mer guldsmycken det senaste vilket Sofia uppmärksammat och av henne fick jag även det här halsbandet, svalan med det lilla vykortet är helt bedårande!

Något som jag har önskat mig en längre tid är en ny klocka och denna i guld från Fossil stod som nummer ett på önskelistan. Jag tyckte att det vore kul med en klocka som matchar mina smycken och jag gillar hur stilren den här modellen är. Vid en första anblick ser den väldigt klassisk ut …

… men i olika ljus gnistrar de små urtavlorna i rosa, lila och grönt – precis som pärlemor. Jag älskar’t!

 

english flag Last month I celebrated my birthday and these are some of the lovely presents that I got. Sofia got me the peachy pink blusher Amour from NARS, it has a satin finish and will go so well with my warm skin tone! She also got me an adorable necklace with a tiny little swallow and post card. One thing that I’ve wanted for a long time is a new clock, I love this gold one from Fossil. It looks very classic but the mother-of-pearl effect makes it a bit more unique.

14 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.