Kicks-shopping

För ett litet tag sedan damp det ner en rabattkupong på 20% i brevlådan tillsammans med en värdecheck hos Kicks. Eftersom min samling av skönhetspryttlar och smink är rätt omfattande är det inte jätteofta som jag shoppar annat än stapelvaror, men nu var det dags att unna sig lite nytt.

Eftersom min kära rengöringsolja från Cliniderm har utgått ur sortimentet var jag tvungen att hitta en ersättare, valet föll på Cleanse Off Oil från MAC. Jag har läst väldigt blandade recensioner om den här rengöringsoljan så det ska bli kul att bilda sig en egen uppfattning. Jag har tidigare testat Dermalogicas Precleanse och gillar den, men inte tillräckligt mycket för att inte våga mig på något nytt. Recension kommer så klart när jag har testkört den ett tag, första intrycket är dock gott. I shoppingkorgen hamnade även ett rouge från Make Up Store i färgen Seashell. Hur mycket jag än avskyr Make Up Stores förpackningar där locket alltid trillar av, så älskar jag deras färgutbud och kvaliteten på själva produkterna. Seashell är ett matt rosa rouge med en hyfsat kall underton, färgen skulle jag vilja beskriva som rosenrosa med lite dragningar åt mauve när den är på huden. Superfint och välpigmenterat. Ett Universal Lip Glow från L’Oréal Studio Secrets slank också med. Det här med skira läppstift satsar många märken på i år, Therése håller på att testa en sådan variant från Maybelline. Universal Lip Glow marknadsförs däremot lite annorlunda än stiften som dyker upp nu under våren, Universal Lip Glow ska nämligen anpassa sig efter den egna läppfärgen och på så sätt skapa en unik nyans utifrån ens egna förutsättningar – vi får väl se hur det ligger till med den saken.


english flag Since my collection of make up and beauty products is quite extensive these days I don’t shop much other than my staple products. Last week though I went on a little splurge and bought the MAC Cleanse Off Oil since my other favourite clenasing oil from Cliniderm has been discontinued. A beautiful matte rose coloured blush from Make Up Store and a Universal Lip Glow from L’Oréal Stuido Secrets also went into the shopping bag. No idea how that happened … Reviews are coming up!

2 Kommentarer

  • Therése skriver:

    >R.I.P. Cliniderm-oljan, du är redan saknad :( Blir MAC för mig också nästa gång.

  • Heartcore skriver:

    >Buhu, gråter en skvätt över budgetfavoriten! Jag blir allt mer förtjust i MACen, du får komma och lussa på den någon dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.