Duscha i mintchoklad

Ack så lycklig jag är över att Therése sniffade upp den här flaskan duschkräm från Original Source inne på Boots i Bayswater i höstas. Mintchoklad á la After Eight är något av det mumsigaste jag vet så att numera kunna omges av den doften varje gång man tar en dusch är rent ut sagt ljuvligt. Lime-varianten var tidigare min favorit bland Original Source sortiment av budgetvänliga och underbara duschkrämer – men den har nu knuffats ner från förstaplatsen av sin chokladiga konkurrent Chocolate & Mint Shower Gel. Original Source doftsätter sina produkter med essentiella oljor och naturliga extrakt, vilket innebär att vi snackar genuin mintchoklad utan ett spår av syntetisk doft. Att märket satsar på Fairtrade och veganvänliga ingredienser gör ju inte saken sämre. Väldans deppigt att produkterna inte säljs i Sverige, men jag får bunkra upp ordentligt nästa gång vi drar till London.


Betyg? 5/5
Pris? De brukar ligga strax över £2, vilket är ungefär 25 svenska kronor för 250 ml.
Var? Boots, Superdrug och diverse matvarubutiker i England som Tesco och Sainsbury’s. Finns även att klicka hem från Brit Store till ett något högre pris.


english flag Picked up a bottle of the heavenly smelling Chocolate and Mint Shower Gel from Original Source during our last trip to London. It’s like taking a shower in melted after dinner mints! I need to get my hands on some more bottles of this because I don’t think my shower can survive without it.

9 Kommentarer

 • Drömteori skriver:

  >Åååh, drömduschkrämen!

 • Andrea skriver:

  >WOW! Mums! Vilken dröm, naturlig, vegansk och fairtrade, så billigt! :o

 • Dani - Livsnjutarism! skriver:

  >Ok, naturlig, vegan och fairtraid?….går det att äta samtidigt som man duschar? O.o För om det går…då kommer det att bli en lång dusch.
  Passar det torr hy tro?

 • Johanna (jolimas sminkblogg) skriver:

  >Den måste jag komma ihåg om jag nån gång åker till England!!

 • Heartcore skriver:

  >Indeed! Vill aldrig vara utan …

 • Heartcore skriver:

  >Helt klar drömduschkrämen ur de flesta vinklar :) Vill dock poängtera att ingredienserna inte är fullt ut naturliga utan det är doftsättningen som är helt naturlig. Att man kör veganskt och fairtrade är det som får mitt hjärta att klappa lite extra!

 • Heartcore skriver:

  >Som jag svarade i kommentaren här ovanför så är inte ingredienslistan naturlig utan främst doftsättningen, men för min del väger veganskt och fairtrade högre än ett grönt innehåll. Har varit på väg att göra ett smaktest otaliga gånger men har än så länge lyckats hindra mig själv :D Den innehåller sulfater för löddrets skull som kan vara något uttorkande på superdupertorr hy, men jag har aldrig märkt av något sådant när min hud varit som torrast under vinterhalvåret.

 • Heartcore skriver:

  >Hela Original Source sortiment är värt att spana in och lukta sig igenom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.