Sommarupplagorna invaderar

Maj månad innebär att en mängd olika företag passar på att lansera diverse limited editions och sommarupplagor av sina ordinarie produkter. Lite piffigare förpackningar och somrigare dofter poppar nu upp i butikshyllorna och här ovanför har vi ett urval. Jag gillar att företag förnyar sina produkter emellanåt och anpassar sig efter årstiderna, särskilt när det handlar om budgetprodukter som dessa.

Åhléns har satsat på att ge ut fyra av sina populäraste produkter ur Å-serien i en limited edition-skrud. Duschcreme, kroppslotion, handtvål och brun-utan-sol har fått en somrigare förpackning och de tre förstnämnda produkterna har dessutom fått en ny doft. Doften påminner mig om frukter i stil med mango, passionsfrukt och ananas. BUS:en ligger på 89 kronor och övriga tre produkter ligger mellan 29-49 kronor. Nice price!

ACO släpper sin årliga Sense & Care Summer Breeze body lotion i en ny tappning och med en body scrub i släptåg. Utöver att förpackning är grön numera så har man tillsatt lite fler återfuktare i form av bland annat vindruvsolja. Tanken är att den ska dofta av just vindruva, men eftersom jag har lite svårt för komma på hur vindruvor egentligen doftar så skulle jag beskriva doften som fräsch – jag tänker mer på gurka och aloe vera med en söt touch när jag sniffar på produkterna. Både kroppssmörjet och skrubben har en prislapp på 65 kronor.

Det krävs lite mer än en upphottad förpackning och en somrig doft för att jag ska hoppa högt av glädje, men känner man att man vill få lite färggladare badrumshyllor och sötare dofter på kroppen så är det här fin-fina budgetkap. De är allihop trevliga produkter men inte tillräckligt exalterande för att man ska springa till butikerna och haffa sig ett exemplar av varje sort. Det finns dock en goding som definitivt är värd att spana in och den har jag såklart sparat till sist …

CCS levererar helt klart guldkornet bland produkterna som vi har fått testa. Body by CCS Summer Edition är en sommarvariant av deras klassiska hudlotion och innehåller bland annat sheaolja, mjukgörande karbamid och lugnande allantoin. Utöver att förpackningen är tjusigt orange, en färg som jag är helt förälskad i för tillfället, så är det här en bra body lotion som lämnar huden mjuk och go och har en trevlig konsistens som sjunker snabbt in i huden. Främsta anledningen till att man bör spana in den är dock doften. Therése utbrast persika första gången hon sniffade på den och jag är villig att hålla med. Den har en genuin doft och näsan skulle vilja beskriva den som en blandning av persika, aprikos och mango. Eller persikoyoughurt. Vilket som så är den yummy. För 65 kronor får man hela 400 ml, vilket är mycket prisvärt i mina öron.


english flag A lot of summer editions are hitting the shelves here in Sweden right now. Especially from the budget brands, which of course is really nice. It takes a bit more than just a new pretty packaging and a summery smell to please me though, but CCS has launched their classic body lotion in a summer edition that smells like peaches – and I’m totally in love with it. You get a lot of product for your money as well. Peachy keen!

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.