Skönhetsshopping i Stockholm

summer shopping

Vårt besök i Stockholm förra helgen resulterade inte så chockerande i en del shopping, att vi skulle komma hem från en resa med tomma kassar finns liksom inte på kartan. Vi lyckades däremot behärska oss rätt bra den här gången och det blev främst saker som vi redan i förväg planerat att införskaffa. Fast lite spontanshopping blev det ju så klart också. Ett gäng ögonskuggor från MAC, holografiska lacket nr. 2027 Rasberry från Depend och duschkrämen från Boots hade vi redan siktat in oss på. Apelsinorangea nagellacket nummer 307 från Depend och ögonkrämen Creamy Eye Treatment with Avocado från Kiehl’s var däremot två grejer som vi tydligen inte kunde leva utan.

Duschkrämen Mango & Orange Blossom Shower Gel från Boots luktar för övrigt galt gott och är ett riktigt budgetkap för 26 spänn. Fruktig sommar i en flaska!

mac eyeshadows

Lite nya skuggor ska få flytta in i våra MAC-paletter, två gamla bekantskaper som tagit slut och två nyfunna vänner som ska bli kul att sätta penslarna i. Överst i bilden är Therése två skuggor, till vänster är stapelskuggan Brule, en krämigt beige skugga med varma undertoner som matchar hennes hudton perfekt. Till höger är Patina, en taupe/ljusbrun skugga med vackert guldigt skimmer. På undre raden är Sofias skuggor, Bisque till vänster och Twinks till höger. Bisque är även den en krämigt beige skugga fast med kalla undertoner, Twinks är mörkbrun och skimrig med en hint av plommon – kommer säkerligen bli en storfavorit. Om någon undrar så hittar man MAC:s pro pans (refillskuggor) hos Åhléns City i Stockholm för 120 kronor.

Resterande shopping dyker upp i ett inlägg av det blingigare slaget!


english flag Went to Stockholm last weekend and of course we came home with some new stuff – nothing surprising about that. A shower gel from Boots that smells of mango and orange blossom, two nail polishes from Depend, Creamy Eye Treatment with Avocado from Kiehl’s and some eye shadows from MAC (Brule, Patina, Bisque & Twinks) have now moved in. Really excited about trying them all out!

8 Kommentarer

 • Blowfish skriver:

  Måste man ha med sig något för att få köpa refill skuggor? Typ förpackning eller så? Vad för palett har ni satt in de i? :)

  • Heartcore skriver:

   Man behöver absolut inte ha med sig någon förpackning eller liknande, man köper dem lösa i små ”pappersförpackningar” som du ser på översta bilden. Vi har sedan tidigare tomma paletter från MAC med plats för 15 skuggor (finns med plats för 4 eller 15 skuggor och går också att hitta hos Åhléns i Stockholm), men numera kan man beställa tomma paletter från ett flertal märken som exempelvis Z Palette och UNII där man kan blanda skuggor från olika märken lite hur man vill :)

  • Blowfish skriver:

   Tack så mycket för svaret :) Ska kolla in det där, vågar inte depotta själv direkt hehe. :)
   Ha en bra midsommar tjejer!

  • Heartcore skriver:

   Det är ett riktigt bra system så hoppas att allt fler företag hoppar på idén framöver!

  • Blowfish skriver:

   Ville bara säga att jag nu köpt en pro palett från MAC idag samt en refill skugga, Mythology. Så himla glad :D tack för tipset!!

  • Heartcore skriver:

   Vad kul att du är nöjd, himlans bra system det där med lösa skuggor och paletter. Mythology är vrålsnygg!

 • Anonymous skriver:

  Hej!
  Jag har en enligt mig, jätte viktig fråga :) det är så här att jag undrar ifall ni vet ngn internationell sida där man kan beställa smink, hud/hårvårdsprodukter. Vet att drogstore.com skickar internationelt genom myus.com men vet dock inte hur det går till, hur mycket det kostar och känner inte heller någon som har provat. Har ni någon erfarenhet eller vet ni några sidor? Finns så mkt i ex USA som inte finns i Sverige och jag vill ha men har tyvärr inte lyckats hitta någon smidig lösning. Hoppas ni kan hjälpa mig! Kram

  • Heartcore skriver:

   Hej! Ska göra vårt bästa för att svara på din fråga :) Vi brukar beställa från utlandet ganska ofta och om du är ute efter sidor som har en bra blandning av olika märken så är feeluniqe.com, hqhair.com, beautybay.com och asos.com några personliga favoriter där man hittar en hel spännande märken som inte finns i Sverige. Alla dessa sidor levererar hem i brevlådan till bra fraktpriser. Beställer man från USA ska man dock tänka på att man kan riskera ett visst momspåslag från tullen om man handlar för lite större summor. Undrar du något mer är det bara att hojta till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.