Happy Halloween!

Som vanligt springer tiden i väg så här års och i dag är det redan Halloween, vi har inte hunnit spöka ut oss dagen till ära men tänkte att vi kunde visa upp några av tidigare års utklädnader för alla nya läsare. Om man ska iväg på Halloween-fest till helgen och fortfarande inte har någon aning om vad man ska hitta på kommer lite tips på superenkla utklädnader, följer man länkarna kommer man till varje sminknings tutorial.

Vår personliga favorit är vår Fight Club-inspirerade look. Med lite fejkblod och mörka skuggor kommer man långt!


Om man dessutom vitsminkar sig kan man extraknäcka som vålnad på Hotell gasten …

Om man inte känner för att klä ut sig till något läskigt och läbbigt är porslinsdockor ett fint och enkelt alternativ. Det mesta finns redan i sminkväskan, det enda som behövs är två par rejäla lösögonfransar.


Om man inte känner för att gå all-in när det gäller utklädnad kan blodiga naglar vara en rolig detalj.


Klär ni ut er till något i år?


english flag These are some of our previous looks for Halloween, follow the links if you want to know how to achieve each look.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.