No Drought

lush no drought

Nytt jobb, en bråkande kamera och alldeles för få ljusa timmar under dagen har resulterat i ganska få blogginlägg den senaste tiden. Det har även fått mig att korta ner morgonrutinen ganska så drastiskt, en del i den nya rutinen har varit No Drought* från LUSH. No Drought är ett torrschampo i pulverform som appliceras i håret de dagar man inte orkar tvätta barret men ändå känner att man är i behov av en uppfräschning eller ett extra lyft. Jag föredrar att applicera lite puder i händerna eftersom det kan vara klurigt att få ut rätt mängd ur flaskan, sedan vänder jag huvudet upp och ner och jobbar in produkten jämnt och ordentligt i hårbotten. Resultatet blir ett flottfritt hår som doftar fräscht av citron, grapefrukt och lime. Jag brukar ha svårt för doften av torrschampo eftersom jag tycker att den kan bli en aning sunkig efter applicering, men No Drought får tummen upp eftersom doften är tillräckligt diskret och frisk för min smak. Jag har heller inte upplevt den där dammiga vita looken man kan få av torrschampo utan pudret är lätt att borsta ur håret.

Även om torrschampo inte kan mäta sig med en riktig hårtvätt är No Drought en räddare i nöden stressiga mornar eller om man försöker att slita mindre på håret genom att inte tvätta det varje dag. No Drought får tummen upp från mig!


Betyg? 4/5
Pris? 169 kronor för 115 gram som lär räcka en halv evighet
Var? lush.se eller deras fysiska butiker


english flag I’ve been loving No Drought dry shampoo from LUSH during lazy mornings, it gets rid of the greasy feeling and leaves the hair smelling fresh of lemon, grape fruit and lime. It doesn’t leave the hair looking dusty and I like the bit of extra lift that it gives me. Even though the bottle is quite pricey it will last me for a really long time, No Drought gets the thumbs up from me!

5 Kommentarer

  • Matilda skriver:

    hur är det med mörkt hår? har mörkbrunt hår och de flesta torrshampon blir inte så snygga på mörkt hår.. funkar detta tror du?

  • Sublimt skriver:

    Vill minnas att jag fått det här i nåt pressutskick en gång och att jag tyckte att det var för bökigt att hälla i håret, det hamnade lite varstans?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.