Räddaren i nöden för vintertorr hud

la roche posay lipikar baume ap

Den fuktiga vintern som vi har här i Göteborg har inte varit särskilt snäll mot mina tassar. Några enstaka minuter utan handskar (kanske borde investera i iPhone-vantar …) lämnar mina händer ilskna och röda, innan jag hittade den här mirakelkrämen vill säga. Räddaren i nöden stavas Lipikar Baume AP och kommer från det franska apoteksmärket La Roche-Posay. Den här feta krämen är tjock i konsistensen och lindrar torr och irriterad hud på ett kick, att den är parfymfri gör att krämen lämpar sig extra bra för känslig och kliande hud. Jag brukar smörja in mig innan läggdags, för även om tuben utlovar annat tar det en liten stund innan krämen sjunker in ordentligt i huden, och vaknar sedan mjuk och återfuktad som en bebisrumpa. Krämen i sig känns inte särskilt sexig men känslan av silkeslena armar och ben är fab!

Betyg? 5/5
Pris? Strax under 200 kronor för 200 ml
Var? Apotek med La Roche-Posay i sortimentet

 

english flag If you’re suffering from dry, cracked, irritated or itchy skin – look no further. Lipikar Baume AP has been a complete lifesaver for my skin this season, can’t live without the stuff! 

6 Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Tack för att ni är tillbaka! Har saknar bloggen heeela juluppehållet.

 • Aidas Make Up skriver:

  Åh, kanske ska prova denna nästa gång istället för Hempen från TBS. Min man stör sig som bara den på Hemp-lukten haha.

 • Isabell skriver:

  Hej! Jag undrade om websidan Cherryculture.com , jag har tänkt att beställa därifrån och jag undrar bara om det är helt säkert att köpa därifrån, vad ni tyckte om servicen, och hur lång tid det tog att få sitt paket?:) Jätte tacksam för svar!:)

  • Therese skriver:

   Hej! Ursäkta sent svar. Jag har köpt därifrån för flera år sedan och då var jag nöjd med servicen :) Kommer dock inte ihåg leveranstid och det lär nog ha hunnit ändras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.