Några favoriter (och en utlottning)

Ni som läst Sofias senaste inlägg förstår varför bloggen gapat tom en längre tid, men nu när våren skymtar runt hörnet börjar vi båda två hitta energi och skrivlust igen. Det kommer däremot se lite annorlunda ut här på Heartcore framöver. De milslånga listorna med produkter vi borde skriva om är borta och så även en hel del av de läppstift, krämer och schampon som väntade på att få testas. Listorna kan vi dock leva utan, det känns faktiskt rätt skönt. I fortsättningen kommer vi släppa alla krav vi hade på oss själva om att hinna skriva om allt i tid, istället kommer vi lägga fokus på att lyfta fram de produkter vi tycker förtjänar en stund i rampljuset. Med det i åtanke tycker jag vi kör igång direkt och kikar på några av de favoriter som huserar i min sminkväska för tillfället.

what's in my makeup bag

 1. Pinch My Petals från Too Faced är ett fool proof skirt rouge som ger den perfekta rosa glöden till kinderna. 2. False Lash Effect 24h från Max Factor ger fylliga och kolsvarta fransar, den vattenfasta formulan gör dessutom att böjen håller hela dagen. 3. White Jasmin & Mint från Jo Malone finns i det lilla parfymprovet och får en att dofta lika fräscht som en Mojito – yum! 4. 208 från MAC och Eye Kabuki Brush från Everyday Minerals är två borstfavoriter, den snedskura penseln använder jag till ögonbrynen och den lilla kabukin jobbar jag in concealer med. 5. Studio Finish Concealer från MAC döljer de allra rödaste blemmor som kan dyka upp under dagen, NC15 matchar mitt ljusa nylle perfekt. 6. Rich Flesh från MAC är en rödtonad brun ögonskugga från MAC som jag fyller i ögonbrynen med. Ifyllda ögonbryn får en att se fixad ut direkt även om mejken är lätt i övrigt. 7. Ultra Darling från MAC är min absoluta favorit till läpparna, jag har ägnat ett helt inlägg åt det tidigare.

ultra darling mac swatch lotd

Här Ultra Darling på plats, en perfekt MLBB (my lips but better)-nyans.

too faced pinch my petals blush

Pinch My Petals är svårare att ge rättvisa på bild, men i eftermiddagssolen på balkongen kan man ana skimret som ger så fint glow.

 

En sak till innan jag loggar ut, jag tänkte passa på att fråga er läsare vad ni vill se mer av på bloggen? Är det någon speciell kategori ni vill att vi lyfter fram lite extra? Ska vi börja tipsa om månadens favoriter, eller bottennapp? Läser ni helst få långa inlägg eller fler kortare? Vi väljer slumpvis ut en av kommentarerna och lottar ut en trevlig beauty-överraskning. Tänk bara på att lämna mailadress och kommentera inom en vecka.


english flag After an involuntary hiatus we’re back in the blogging business again. Why not start by sharing some of the favourites that are currently occupying my makeup bag? 1. Pinch My Petals from Too Faced is a fool proof sheer blush that gives the perfect hint of pink to the cheeks. 2. False Lash Effect 24h from Max Factor delivers voluminous and jet black lashes, the waterproof formula makes the curl hang around all day long. 3. White Jasmin & Mint from Jo Malone smells just as fresh as a Mojito drink – yum! 4. 208 from MAC and Eye Kabuki Brush from Everyday Minerals is two of my fav brushes, I use the angled brush to fill in my eye brows and the kabuki to blend concealer. 5. Studio Finish Concealer from MAC can hide the reddest of blemishes, NC15 is a perfect match for my pale face. 6. Rich Flesh from MAC is a red toned brown eye shadow which I use to fill in my brows. Perfect brows makes any makeup look seem put together. 7. Ultra Darling from MAC is my absolute favourite lip product, period.


23 Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Favvoprodukter o hudvårdsrutiner är kul. Gillar även produktrecensioner jättemycket. Kram på er, det var roligt att se er förra veckan.

 • cecilia dijkstra skriver:

  bottennapp skulle vara kul att läsa om! Känns som många bloggare vill hålla en positiv känsla på bloggen och intre lyfta fram saker de inte tycker om :)

 • Julia skriver:

  Favoriter och bottennapp är alltid kul, för då får man tips på både bra och vad man ska akta sig för! ;)

 • Sara skriver:

  Jag gillar produktrecensioner, budgettips, 10 tomma, bilder på nagellack och sminktips.

 • Omygloss skriver:

  Älskar att läsa andras månadens favoriter, så det ser jag gärna!

 • Amanda Gustavsson skriver:

  Månadens topp & botten-produkt!:)

 • Elise Martine skriver:

  Jag vill gärna se både favoriter och bottennapp – är jättebra att veta vilka produkter man ska undvika :) Jag gillar mer fler korta inlägg, man kan få fram mycket på några få ord :)

 • Sara skriver:

  Jag läser gärna om favoriter men en blandning är bäst, så det är ju roligt att läsa även om de produkter ni inte gillar!

 • Lotta skriver:

  Både favoriter (nya & gamla) och bottennapp är kul/spännande att läsa om.

 • Anna skriver:

  Recensionerna, gärna lyx vs budget-jämförelser :)

 • Marika skriver:

  Kul att höra att ni fått tillbaka inspirationen! :) För min del är produktnyheter, tomma flaskor (ni vet, sånt som tagit slut och som faktiskt använts så mycket att en riktig recension kan ges) och vad som gömmer sig i era sminkväskor för tillfället väldigt roliga kategorier av inlägg. Gärna lite halvlånga.

 • Marie skriver:

  Detta skulle jag vilja läsa om:
  – Produkter som ni inte kan vara utan samt saker ni testat som ni absolut inte skulle köpa igen.
  – Lyx vs budget-jämförelser
  – Tips på bra verktyg samt vad man ska använda dem till (det är en djungel)
  – Sminkningar och då gärna kompletterade med produktbilder så man kan se hur tex ögonskuggan ser ut. Då är det lättare att kopiera looken med det man har hemma.

 • Jag älskar 10 tomma! Håller själv på med det :) Sedan tycker jag om att läsa recensioner, och jag hade gärna sett en liten del av er vardag! Kram

 • Tindra skriver:

  Nu när denna hemska olycka hänt skulle det vara intressant att läsa om vilka inköp i skönhetsväg som prioriteras och så skulle jag vilja se mer tutorials, både till vardags och lite mer dramatiska :) Kram!

 • FruVesa skriver:

  Toppen och bottenprodukter är jag superintresserad av!
  Även lyx/budget och recensioner är intressant!

 • K skriver:

  Favoriter och bottennapp! Och kanske även lite om hur ni tänker kring skönhetsprodukter, ideal som visas i media osv., tycker alltid det är intressant att läsa hur skönhetsbloggare tänker kring såna saker :)

 • Även jag vill gärna följa med på (den olyckligtvis nu nödvändiga) resan med att ”återskapa samlingen”. Vill gärna se vad som anses vara måsten och stapelvaror för dig/er! :)
  Samtidigt som jag vill höra om eventuella felval och bottennapp, såklart! ;)

 • Lina skriver:

  Jag gillar rekommendationer, all time-favoriter, frågestunder så man kan ställa massa frågor, recensioner av hyllade produkter, gärna bilder på samlingar och förvaring, så kul att se vad folk har i badrumsskåpen. :)

 • budgetfavoriter vill jag se! :D så det passar min tunna plånka!

 • Therese skriver:

  Tack för all respons <3

 • Maria skriver:

  Nej vad fina läppar.

 • Maja skriver:

  Jag tycker att ni varje månad ska ha en, exempel nu ”Maj favoriter”, ”Juni favoriter” osv. Swatches är också jätteroliga att se på bloggen och även dupes på olika smink produkter!! :) Men även tips, frågestunder!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.