Allt-i-ett till läpparna

clarins instant light natural lip perfector

Efter en stressig dag på jobbet ägnade jag mig åt lite shoppingterapi på Kicks och kom hem med ett läppglans för nästan 200 spänn, oops! Men något direkt impulsköp var det ju inte, efter att ha hört så mycket gott om Clarins Instant Light Natural Lip Perfector kände jag mig tvungen att slå till på ett eget exemplar. Och jag ångrar mig inte för fem öre. Även om den här lilla tuben säljs som läppglans är den lika vårdande som ett läppbalsam med både mango- och sheasmör, i kombination med vitaminer och peptider hålls läpparna mjuka hela dagen. För att vara ett läppglans är pigmenteringen dessutom bra och läpparna får en jämn och fin färg, så pass mycket färg att det håvade in komplimanger från sambon. Det enda jag hade kunnat önska av Clarins läppglans är just mer glans, men konsistensen är krämig vilket ger en hyfsat lång hållbarhet och läppglanset doftar farligt gott av vaniljkola.

clarins instant light natural lip perfector sponge tip applicator

Även om applikatorn är mysig att applicera läppglanset med känns den inte särskilt hygienisk i långa loppet och en vanlig tuböppning hade nog varit att föredra.

clarins instant light natural lip perfector lotd swatch

Nyansen Candy Shimmer föll mig bäst på läppen (no pun intended), en mellanrosa nyans som jag tror passar dem allra flesta. Skimret framträder inte så mycket på läpparna utan ger mest lite fin dimension.


Betyg? 4/5
Pris? 195 kronor för 15 ml
Var? Kicks, Åhléns m.fl.

 

english flag After a long day at work I spent the afternoon doing some retail therapy and finally got my hands on the Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. This lipgloss offers both moisture and a nice and even colour for hours on end. For a lipgloss it isn’t particularly glossy though the consistency is creamy and it smells divine of vanilla toffee.


5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.