Nytt i doftgarderoben – See by Chloé

Egentligen var det inte tänkt att jag skulle utöka min digra samling av parfymer, men när jag hamnade framför en display med nyheter var det kört. Även om jag aldrig fastnat för Chloés dofter tidigare drogs jag direkt till See by Chloé, mycket tack vare den vackra flaskan som ser ut som en gammaldags fågelbur. Att jag sedan doftade fantastiskt gott hela promenaden hem från stan gjorde att jag inte kunde motstå frestelsen.

See by Chloé öppnar som en energikick med fruktiga noter av bergamott och äppelblom. I doftens hjärta finns en blombukett bestående av jasmin och ylang-ylang som omfamnas av den varma basen av vanilj, mysk och sandelträ. Jag älskar den här typen av både fruktiga och blommiga dofter under vår- och sommarhalvåret, jag gillar hur See by Chloé öppnar fräscht och fruktigt för att sedan bli mjukare när noterna av vanilj och mysk framträder på huden. Även om See by Chloé inte på något sätt är en unik doft är det en perfekt vardagsparfym som dessutom sprider sin väldoft under större delen av dagen. Tummen upp!


Pris? Från 465 kronor för 30 ml EdP och 645 kronor för 50ml EdP
Var? Grandparfymeri, Kicks, parfymhandeln


Vad har ni för favortidofter just nu?


english flag See by Chloé from Chloé is my new favourite scent for the spring/summer season. It’s a fresh scent with bergamot and apple blossom, with a floral heart of jasmine and ylang-ylang. The base consists of vanilla, musk and sandalwood. I love these types of fresh fruity/floral perfumes, the base notes makes it warm and inviting without being overpowering.


2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.