Soliga nyheter från Bioline

bioline sundefense

På måndag kommer jag befinna mig vid Amalfikusten och plaska runt i Medelhavet. Att säga att jag längtar är en underdrift, faktum är att jag redan nu har börjat förbereda mig inför solresan. Tan Activator Face/Body Bronze Gel* från Biolines produktserie Sundefense är en gele som förbereder huden inför solning. För en blekfis som mig låter detta som en gudagåva och jag smörjer febrilt. Tanken är att produkten ska appliceras i ansikte och på kroppen morgon och kväll 20 dagar innan solning för att bygga upp hudens eget försvar. Produkten kan även användas under solskydd när man solar för att få en djupare färg och efter solvistelsen för att behålla färgen längre. De aktiva ingredienserna består av ”Tanning Activator”, solfilter mot UVA/UVB-strålar samt annato-olja och papayaextrakt från Fairtrade-odlingar i Amazonas. Produkten ska på så sätt motverka hudens fotoåldrande, ge fukt och näring samtidigt som den tillför huden extra skydd mot UV-strålar.

Tan Activator ersätter så klart inte SPF så därför får även High Protection Face/Body Cream* följa med på resan, tillsammans med separat SPF till ansikte och känsliga områden som dekolletage. Jag återkommer med en rapport efter semestern om jag klarade av att vistas i solen utan att börja ryka som en True Blood-vampyr.

 

Pris? 325 kronor för 150 ml för Tan Activator och 395 kronor för 100 ml SPF (finns som High Protection och Very High Protection)
Var? hudoteket.se, för lista över fler återförsäljare se bioline.se

 

english flag Tan Activator Face/Body Bronze Gel from Bioline’s Sundefense line is a gel that prepares the skin for sun exposure by enhancing it’s natural protection with its Tanning Activator ingredients and UV-filters. Papaya extract and annatto oil has anti-ageing properties and gives nourishment and moisture to the skin. To prepare the skin for sun exposure Tan Activator should be applied morning and night 20 days prior to sunbathing. It can also be used under your SPF while sunbathing and afterwards to enhance the colour and make it last longer. I’ll give you an update after my visit to the Amalfi Coast.

*PR-Sample

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.