Önskelista: Köpenhamn

I morgon tar jag och Sofia tåget över sundet för spendera två dagar i Köpenhamn. Bortsett från att se ett av våra favoritband spela på Vega kommer vi så klart strosa på Strøget och spana in shoppingutbudet. Att Sephora får sig ett besök är givet, men även & Other Stories, Bobbi Brown och Matas är starka kandidater. Här nedanför listar jag några av de produkter som jag är extra sugen att klämma lite mer på.

beauty shopping wishlist

& Other Stories – Jag är himla nyfiken på & Other Stories egna produkter, speciellt efter att ha sett en hel del hyllningar hos våra bloggkollegor. Det räcker med att läsa doftbeskrivningarna till kroppsprodukterna för att jag ska vilja ha både skrubb, tvål och bodylotion. Dessutom ser rougen riktigt tjusiga ut, jag är sugen på någon riktigt knallig nyans som man kan applicera med lätt hand för den där rosiga looken lagom till hösten.

Urban Decay – Efter YouTube-hypen är jag väldigt nyfiken på Urban Decays setting-sprays. Ansiktsspray som både ska vara uppfriskande och få mejken att sitta på plats hela kvällen låter som en vinnare i min bok.

Benefit – Boxed Powders från Benefit hör till mina absoluta favoritrouge så när jag såg att de har släppt ett nytt puder, Rockateur, blev jag hooked! Både namnet och nyansen som beskrivs som ”rose gold” faller mig precis i smaken.

Make Up For Ever – Jag känner på mig att jag kommer fastna extra länge framför Make Up For Evers display på Sephora, jag är nyfiken både på Aqua Cream Eyeshadow krämögonskuggor och deras olika foundations.

GOSH – Några av mina favoritnagellack kommer från GOSH så jag kommer passa på att köpa på mig backups av några av mina favoriter.

Bobbi Brown – När man sovit alldeles för få timmar och ändå måste gå upp i ottan önskar jag att man hade en korrigerande concealer från Bobbi Brown att ta till …


Om ni har några fler shoppingtips för Köpenhamn får ni gärna lämna en kommentar! Även tips på restauranger, fik och barer uppskattas.

 

english flag Whilst in Copenhagen I’m going to take the opportunity to do some beauty shopping. These are some of the products that I will eye up.

 

7 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.