Höstnaglar med Twin Sweater Set

essie twin sweater set nailpolishEfter att ha spenderat en vecka på varmare breddgrader känns det sådär roligt att komma hem till det regn och rusk som Göteborg bjuder på just nu, men jag gillar ju egentligen hösten och alla mysiga stunder den brukar bjuda på så det känns inte så deppigt att vara på hemmaplan igen. Men för att hjälpa höststämningen lite på traven har jag satt tänderna i Essies höstkollektion 2013. Först ut att visas upp är Twin Sweater Set – en klassiskt mörkröd nyans som inte är unik på något vis, men det är ju så jädrans snyggt med mörkröda naglar att man liksom inte kan hålla fingrarna borta. Höhö. Nyansmässigt landar lacket någonstans mittemellan julrött och vinrött, vilket passar alldeles perfekt nu i mellansäsongen innan julen gör entré. Lacket täcker med två lager och toppat med snabbtorkande överlack får det en vacker högglansig yta. Höstnaglar behöver inte vara så mycket mer komplicerat än såhär.


Betyg? 5/5
Pris? 99-129 kronor
Var? H&M, Kicks


english flag Twin Sweater Set from Essies fall collection for 2013 is one of those nail polishes that isn’t really unique ni any way, but still draws my attention every time I open my nail polishdrawer. You can never go wrong with a perfect shade of dark red like this!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.