En ny läppfavorit har gjort entré

mac syrup lipstick

Syrup från MAC har stått på min vill-ha-lista ett bra tag och i somras slog jag äntligen till på ett exemplar, med tanken att det här skulle bli det perfekta höststiftet. Det visade sig vara det perfekta stiftet, utan någon som helst säsong med i bilden. Syrup är en mild rosa nyans som drar åt mauve och jag tror bestämt att det är närmast omöjligt att hitta en bättre färgmatchning till mina läppar än det här. Formulan är favoriten Lustre, en glansig finish som blir något skirare på läpparna än i hylsan. Stiftet har en mild vaniljdoft, precis som MAC’s övriga läppstift. Det känns skönt och mjukt på läpparna och hållbarheten kan jag inte klaga på. Jag är helt övertygad om att Syrup kommer vara en stapelvara i min sminkväska framöver.mac syrup lipstick swatch

Syrup är lite av en rosa kameleont som nog gör sig fin ihop med de flesta hudtoner – varma som kalla.mac syrup lipstick

Läppstiftet har samma nyans som mina läppar men är snäppet mörkare – uttrycket my-lips-but-better har aldrig känts mer klockrent. 


Betyg? 5/5
Pris? 200 pix
Var? Mac-diskar runt om i landet, kicks.se


english flag I’ve fallen head over heels for Syrup from MAC. This pinkish mauve beauty is the perfect my-lips-but-better colour for me and I’m sure that this lipstick will be a staple in my makeup bag from now on.

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.