Nyårsnaglarna

essie after school boy blazer set in stones

Jag tänkte passa på att önska er läsare ett riktigt gott nytt år och samtidigt visa upp mina nyårsnaglar. Valet för nyårsmanikyren föll på Essies After School Boy Blazer, ett blåsvart krämlack som täcker fantastiskt med bara ett lager. På bilden nedanför kan man ana den marinblå nyansen i skarpt dagsljus.

För att blinga till manikyren och matcha min paljettklänning toppade jag med Set in Stones från Essies Luxeffects-kollektion. Resultatet påminner om en natthimmel en stjärnklar kväll, mycket passande när det nya året ska firas in vid tolvslaget.

essie set in stones after school boy blazer

Gott nytt år fina ni! Nästa år är vi tillbaks och listar favoritprodukterna från det gångna året.

english flag For my NYE mani I opted for two Essie polises. Blackened navy After School Boy Blazer topped off with super glitzy Set In Stones from the Luxeffects collection. What mani are you sporting?

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.