Pastellnaglar med Les Blancs

loreal color riche nail polish les blancs

Muggar från Pantone, påskägg i plåt från Åhléns.

L’Oréals vårkollektion för Color Riche Le Vernis heter Les Blancs och som namnet antyder har alla nyanser en vit bas, men med hint av färg. Jag brukar i vanliga fall inte dras till pasteller men Les Blancs känns något mer sofistikerade och jag kan inte slita ögonen från de bedårande små flaskorna. Jag kommer definitivt rocka den pastellgula nyansen till påsk.

loreal color riche les blancs

Från vänster till höger har vi  850 Lemon Meringue, 851 Nouvelle Vague, 852 Pistachio Drage, 854 Golden Coquillage och 855 Oyster Bay.

loreal color riche les blancs nail polish swatches

Jag har än så länge bara swatchat på nagelplattor men lacken har en lättmålad och krämig formula som täcker fint med två lager. Formulan känns inte heller kritig eller tjock vilket många andra pastelliga lack brukar ha problem med och man får inga fula streck eller ränder när man målar. Tummen upp helt enkelt!

 

Pris? 59 kronor

Var? I butik nu hos bl.a. Åhléns och Kicks

english flag The spring collection for Color Riche Le Vernis by L´Oréal is called Les Blancs and as the name suggest the colours all have a white base but with a sophisticated hint of colour. These pastels are right up my alley and I will definitely be rocking Lemon Meringue for Easter. The formula is lovely to paint with and covers nicely with two coats. You really can’t go wrong given the low price tag.

11 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.