Färgglada läppar med Deborahs flytande läppstift

deborah milano red laque

Det var länge sedan något läppgunk gjorde mig exalterad, men Deborahs Milano Red Laque fångade mitt intresse så fort jag fick en hylsa i handen. Här har vi alltså ett flytande läppstift packat med pigment och glans, som ska återfukta som ett läppbalsam och sitta på plats i timmar. Konsistensen är härligt ickeklibbig och även om det inte känns superåterfuktande så är läpparna definitivt inte torra efter användning. Löftet om att sitta på plats i timmar hålls eftersom glosset har en stain-effekt, färgen avtar visserligen efter hand men en hint av färg sitter kvar efter både mat och dryck. Violdoften hade jag gärna varit utan och hylsan kanske inte världens fräsigaste, men det är ju innehållet som räknas! Det hela för tankarna till Chanels hett eftertraktade Rouge Allure Laque, men med en betydligt lägre prislapp.

deborah milano red laque

Formulan är lite klurig att få jämn och vid appliceringen känns glosset vattnigt, precis som klassiska stains. Jag har hjälpt till med fingrarna eller en läppensel för att få ett jämnt resultat. Med andra ord är det inte något man slänger på i farten.

deborah milano red laque swatches

I sortimentet finns sju färger, från vänster till höger: 02 Sweetheart Rose, 03 Lady Beige, 06 Purple Queen, 07 Scarlet Lover, 08 Princess Pink, 09 Fuchia Girl, 10 Mademoiselle Tangerine.

Jag älskar att majoriteten av färgerna är glada, intensiva och känns klockrena under sommarmånaderna. Hallonrosa 09 Fuchia Girl är redan en favorit, något mörkare 07 Scarlet Lover kommer också bli välanvänd om jag känner mig själv rätt. 02 Sweetheart Rose är perfekt om man är på jakt efter en nude-nyans. Korallfärgade 10 Mademoiselle Tangerine ser rätt knasig ut på mig men jag tror att den är vrålsnygg på någon med lite mörkare hudton eller till sommarbrännan.


Betyg? 4/5
Pris? 119 kronor
Var? Lyko


english flag Deborah Milano Red Laque is a highly pigmented liquid lipstick that combines intense pigmentation with a glossy and hydrating formula. No 07 Scarlet Lover and 09 Fuchia Girl will definitely be seen on my lips during this summer. 

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.