Heartcore på Instagram

@heartcore_se on Instagram

Det har tagit sin lilla tid, men nu hittar man äntligen Heartcore på Instagram! Eftersom vi inte har möjlighet att uppdatera bloggen lika ofta som vi skulle vilja är Instagram det perfekta forumet för oss att dagligen tipsa er om favoriter, kommande recensioner och ge er en inblick i vår vardag. Följ oss på @heartcore_se för en daglig dos av skönhetsnörderi helt enkelt. Inom en väldigt snar framtid dyker det upp en tävling på vår Instagram med trevliga priser, så håll ögon och öron öppna!

För er som inte har Instagram kan ni spana in de senaste bilderna i vår sidomeny och på instagram.com/heartcore_se.

 

english flag Heartcore is now on Instagram! Head over to @heartcore_se on Instagram where we serve up a daily dose of everything beauty releated.

Taggar

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.