Ruffles & Feathers

essie ruffles and feathers

Essies sommarkollektion 2014 innehåller ett gäng med pärlor. Rosaröda Haute in the Heat (som exempelvis fina Beleza visar upp här) är den solklara favoriten i mitt fall, men turkosgröna Ruffles & Feathers ligger inte långt bakom. Lacket är lätt som en plätt att måla med, som så många av Essies lack är, täcker med två lager och får en vacker krämig glans. Det missfärgade tyvärr mina naglar något så ett rejält lager baslack är att rekommendera. Det finns inte så mycket mer att säga än att Ruffles & Feathers är en fullkomligt klockren sommarnyans.

Det visade sig vara klurigt att fånga det gröna i lacket ordentligt med vanliga kameran, mobilen gjorde ett bättre jobb så här har vi två bilder som dykt upp på vår Instagram.


Betyg? 5/5
Pris? Från 99 kronor
Var? H&M, Kicks m.fl.


 english flag Ruffles & Feathers from Essie is probably the perfect blend of green and turquoise, the ultimate shade for summer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.