Månadens favoriter: Juli 2014

monthly favourites july

Det var ett bra tag sedan som månadens favoriter gjorde ett framträdande här på bloggen, men nu har det blivit dags att tipsa om några favoriter i sommarvärmen.


Kiehl’s Ultra Facial Oil-Free Lotion – Den här ansiktskrämen och jag har kommit galet bra överens den senaste månaden. Lätt i konsistensen men intensivt återfuktande. Den täpper inte igen porerna och visserligen har den inte minskat oljeproduktionen hos min sommarhy som den så tjusigt utlovar, men den känns så himlans bra på huden att det gör det samma. Skriver inte så mycket mer nu eftersom en recension snart dyker upp.

The Body Shop Fijian Water Lotus EdT – Det brukar inte bli så mycket parfym under sommarmånaderna eftersom det inte är en strålande kombination ihop med stark sol, men den här historian från Body Shop har jag sträckt mig efter då och då. Lätt och frisk, en hint av blommor och något marint utan att bli det minsta tungt. Rätt generisk doft som inte är superexalterande, men funkar fint som ett lättare doftalternativ. Tjusig flarra är det också.

Essie Haute in the Heat – Jag har burit det här lacket ett antal gånger under sommaren och kommer säkerligen sträcka mig efter det även i höst. Egentligen ingen unik färg på något vis, bara sådär perfekt hallonrosa som det bara kan bli. Lacket täcker med ett lite tjockare lager, vilket gör att jag gillar det om möjligt ännu mer.

ACO Active Sun Body Spray spf 20 – Solskydd har jag och min bleka hy varit storkonsument av under den gångna, väldigt soliga, månaden. ACOs variant har blivit en favorit – den är lätt att bara spraya på i farten, ger ett fullgott skydd för min del och lämnar ingen mysko hinna på huden.

Deborah Milano Red Laque i 09 Fuchia Girl – När jag varit sugen på färgglada läppar är det den här hylsan som har åkt fram. Vackert rosarött flytande läppstift fullspäckat med pigment och glans som känns behagligt och återfuktande på läpparna. Stainar dessutom läpparna vilket innebär att man slipper bättra på särskilt ofta. Fullständig recension och swatches på alla färger i kollektionen hittar ni här.


english flag Our monthly favourites has made a comeback, light and colourful products have been popular during the month of july. Please use the translator in our sidebar to read more about the products. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.