Shoppat veckan som gått

edblad doftljus iems skärbärda + mortel i grå marmor Något som syns överallt i kökssammanhang är marmor och just en marmormortel har stått på min önskelista en längre tid. I väntan på att renovera köket kan jag inte låta bli att samla på mig fina föremål att pryda bänkskivorna med tills vidare, så när jag snubblade över dessa skönheter inne hos Iems var lyckan gjord. Både skärbräda (149:-) och mortel (199:-) fick följa med hem. Det får bli veckans budgettips, skynda fynda!

Jag går lite i perioder när det gäller doftljus men den senaste tiden har jag varit på jakt efter ljus i sojavax som både är miljövänligare och brinner längre än paraffin. Edblad har ett fint sortiment och jag fastnade för Gardenia (129:-) som verkligen skriker vår och sommar. Även om ljuset inte är så stort avger det mycket doft och med cirka 30 timmars brinntid känns prislappen plånboksvänlig.

h&m jumpsuit Med tanke på hur kalla vindar som blåser i Göteborg känns bara ben som en avlägsen dröm, men en jumpsuit (349:-) från H&M hamnade ändå i shoppingkassen. Jag är alltid rädd för att se ut som att jag har sparkdräkt på mig i jumpsuit, men just den är modellen faller smickrande och jag gillar hålbroderierna och de vida ärmarna som ger lite boho-känsla. Tillsammans med remsandaler eller klackar hoppas jag den blir en hit i sommar!

2 Kommentarer

  • kerstin skriver:

    Fina grejer! Jag vill så himla gärna ha en liten (och helst billig…) marmorbricka, men gärna i ljust grått. Det har visat sig vara svårt att hitta…

    • Therése skriver:

      Skärbrädorna i marmor fanns i ljust grått/vitt också. Det fanns även brickor med liksom låg kant som var superfina. Annars kan du nog hitta på Granit om du inte redan kikat där :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.