Shoppat POP

Jag och Therése gjorde ett litet besök på Åhléns för någon vecka sedan, vilket vi sällan kan låta bli. Makeup-märket POP Beauty ska ju sluta säljas här i Sverige och därför reas det ut på både Åhléns och i Kicks-butiker som har POP i sitt sortiment. Våra ögon fastnade på dessa små söta burkar med ett skimmrande innehåll. Jag har tidigare inte lagt märke till deras Dust Deluxe skuggor, kanske på grund av deras grymt röriga montrar som man inte direkt dras till. Till slut gick jag hem med tre stycken skuggor som har de helfyndiga namnen Olive, Bronze och Copper. Efterlyses: fantasi…

Tänkte fixa ett swatch i helgen så att man kan göra en djupdykning i färgtonerna. 75 kronor har de kostat innan, vi norpade dem för 37,50 styck, a.k.a halva priset. Skulle aldrig betala fullpris för dem med tanke på att jag inte har någon aning om kvalitén, men det ska bli kul att se om vi kastade pengar i sjön or not.

1 Kommentar

 • Kinga skriver:

  Hej! jag ser att du driver en blogg om skönhet och jag har illustrerat en sminkguide i min blogg, och jag undrar om du har en minut så du kan kolla in den o säga vad du tycker…
  Den finns i kategorin Make up & hudvård…

  Är det något du skulle kunna använda?
  Är sådana guider bra för dem som inte är proffs på sminkning?

  jag behöver lite feedback, för o se om de e lönt att jag fortsätter med sådana guider!

  Kramar Kinga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.