Be mine, pretty please?

Det här är inte skönhetsrelaterat, men åh, vad jag önskar att den här clutchen från Sonia Rykiel skulle bli min. Den är perfekt! Jag skulle få plats med alla mina kort och kvitton och aldrig vilja ta ögonen ifrån den. Men jag har inte hittat plånboken någonstans, fram tills i dag … Mitt hjärta tog ett litet skutt när jag såg den på en amerikansk webbshop, för halva priset dessutom! Men längst ned stod det såklart ”Sold Out” i stora, röda, hånleende bokstäver. But why-y? Jag får väl vänta ett halvår tills någon tröttnar på sin plånbok (as if …) och lägger upp den på e-Bay. Den ska bli min, så är det bara.Nu ska jag trösta mig själv med ett nytt avsnitt av Grey’s Anatomy. Hoppas ni har en fin dag allesammans!

/Therése


3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.