Honungsdoftande salva

Nu har äntligen MAC-kollektionerna Colour Craft och Naked Honey landat i Göteborg, så jag och Sofia har självklart varit och spanat in. Det vi både fastnade för var Naked Honey Skin Salve. Det är en allround salva som innehåller bland annat bivax och solrosolja som återfuktar och råder bot på torr hy. Den har en mild och blommig honungsdoft, den smakar till och med lite honung har jag upptäckt efter att han använt salvan som läppbalsam. Konsistensen påminner lite om vaselin, den sjunker snabbt in i huden och lämnar ingen kletig hinna. Väl på huden är doften väldigt diskret och jag tänker inte på den.

Jag har testat att använda Naked Honey Skin Salve på läppar, nagelband, torra handryggar och armbågar och jag älskar den! Huden blir len och känns genast återfuktad. Den här kommer få åka med mig i handväskan och jag tror det kommer bli en riktig favorit under de kallare månaderna. Jag ska försöka snåla med burken tills dess.

Naked Honey Skin Salve innehåller 40 g och går loss på 180 spänn. De här godingarna lär gå åt fort eftersom det är limited edition, så om det låter intressant får ni skynda er med att spana in.

PS: I övrigt var det inget som direkt fångade vår uppmärksamhet. Vi har båda gått och trånat efter Mineralize-rougen ur Colour Craft-kollektionen efter att ha sett så fina bilder, men i verkligheten var de alldeles för skimriga för vår smak. Pigmenteringen kunde ha varit bättre också. Personligen har jag hellre ett lite mattare rouge och satsar på highlighter istället. Vad tycker ni om kollektionerna? Något som har fått följa med hem?

6 Kommentarer

 • Ida skriver:

  >Jag köpte den ljusa highlightern från naked honey, den är toppen!

 • Lotta skriver:

  >jag var också sugen på grejer från Colour Craft men tyckte också allt var för glittrigt. men jag köpte den ljusa skuggan Creme de miel från Naked Honey.

 • Heartcore skriver:

  >Ida: Ser så himla fina ut! Min mamma köpte den lite mörkare varianten Golden Nectar och hon är också supernöjd.

  Lotta: Synd med glittret! Men Creme de Miel såg jättetjusig ut, men kunde inte riktigt med att köpa den eftersom jag gar så många liknande skuggor.

 • Purity skriver:

  >Jag håller med om Colour Craft, jag var supersugen på typ allt innan den släpptes men blev grymt avtänd av allt glitter. Blev bara borsten #226 som fick följa med mig hem!

 • Heartcore skriver:

  >Purity: Ja, himla synd med glittret! Är sugen på en #226 nu när jag hört så mycket gott om den, får se om det finns någon kvar till mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.