>Turkosa sommarfavoriter

>

Jag och Sofia har haft två fantastiska dagar i veckan, först en liten och intim spelning med ett av favoritbanden (Rise Against) i onsdags och dagen efter var det dags för West Coast Riot – en endagsfestival här i Göteborg som är lite av en tradition. Någon annan som var där?
I dag tänkte jag mest säga hej med en liten bildhälsning och visa upp min makeup från gårdagen. Jag kände för att göra en av mina favoritsminkningar med Urban Decay’s Get Baked-palett, som jag har visat close-up här, med guldiga skuggor på ögonlocket och en turkosblå nyans längs den undre fransraden. Till det hade jag ett av mina nya Revlon-gloss i nyansen Coral Reef som jag tycker är en perfekt sommarnyans. Glossen kommer jag visa upp bättre snart, för de förtjänar verkligen ett eget inlägg.

Jag valde att matcha med lite turkosa accessoarer från H&M, jag älskar verkligen deras smycken. Eftersom det verkar vara rätt hög rotation på utbudet vet jag inte dessa finns kvar i butik nu, men armbanden jag har på mig gick på 70 kronor och de silvriga betalade jag en 50-lapp för. Örhängena var några kronor billigare har jag för mig, på bilden sitter jag på min blåsiga balkong så de står åt lite kansiga håll eftersom de är så lätta.

Vill man vara matchy-matchy bär man såklart det turkosgröna nagellacket Bella’s Choice från H&M som jag visade upp för några dagar sedan.

Har ni någon färg ni är extra förtjust i just under sommarmånaderna? Hoppas ni har en härlig helg!

post signature

8 Kommentarer

 • Anonymous skriver:

  >Turkost har jag blivit jätteförtjust i nu när sommaren är här. Rosa är oxå en fräsh sommarfärg ;)

 • makeuponista skriver:

  >Turkos är så tjusigt på sommaren, och du är så söt! =)

 • Anonymous skriver:

  >Orange! (:

 • EmLa82 skriver:

  >Turkos och sommar hör liksom ihop!

 • Lina skriver:

  >Jättesnyggt! Gillar också turkost, och sen är lila alltid en favorit oavsett årstid. :)

 • Kerstin skriver:

  >Turkosa och brosniga toner, eller korall och brons är sommarfavoriter hos mig. Get baked är verkligen världens bästa palett =)

 • Kerstin skriver:

  >Oj, glömde skriva att du är jättefin på bilden! Smyckena också. Jag är väldigt sugen på turkosa smycken just nu. Så himla svårt att hinna ut på stan, bara…

 • Heartcore skriver:

  >Anonym: Indeed! Allt känns lite extra härligt på sommaren :)

  makeuponista: Ja, men visst är det! Och tack söta du :)

  Anonym: Orange är riktigt härligt det med! Nu blev jag sugen på färskpressad apelsinjuice …

  EmLa82: Så är det!

  Lina: Tack :) Lila går ju att använda till nästan allt, en mörk och mustig sotning eller en färgglad eyeliner.

  Kerstin: Get Baked for the win helt enkelt! ;) Och tack snälla. Jag skulle vilja ha tag i lite smycken med turkosa stenar också, gärna en ring. Får ge mig ut på jakt …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.