Union Jack-väska från Paul’s Boutique

Eftersom majoriteten av er verkade tycka att det kan vara kul med inlägg som inte enbart handlar om skönhet då och då så kommer vi väva in lite annat smått och gott, även om Heartcore såklart kommer fortsätta att vara en skönhetsblogg. 
Först ut är en kategori med något som jag inte kan få nog, nämligen accessoarer. Just handväskor är något jag är extra svag för, speciellt när de pryds av Union Jack – då kan jag inte få annat än ha-begär. Men jag kan samtidigt inte riktigt bestämma mig för om den här väskan från Paul’s Boutique är urcool eller bara fulsnygg. En sak är säker och det är att broschen som pryder väskan skulle ryka på direkten, annars tycker jag den ser välgjord och rejäl ut med tjusiga detaljer som hänglåset. 
Paul’s Boutique har ett ganska stort utbud av väskor, klicka här om ni vill spana in fler modeller i samma hippa (och smått kitschiga) stuk. Kanske har du alltid drömt om en rosa leopardväska med Barbie-loggan? Inte?
Dock ligger Union Jack-väskan lite utanför min prisklass med tanke på studentekonomin. I alla fall när det inte känns som en väska jag skulle använda dagligen. Om jag ska punga ut så mycket för en handväska får det vara en som passar till det mesta och som kommer slitas med hälsan så att säga. Men jag skulle ju inte tacka nej till den i present. Oh no, för jag vill hemskt gärna ha den trots allt. Så om ni klickar hem ett ex får ni ta med en till mig som tack för tipset … nej, skämt åsido – men vad tycker ni? Hiss eller diss?
Pris? 790 kronor.
Var? asos.

post signature

3 Kommentarer

 • Veronica skriver:

  Hiss Hiss Hiss- inte som i 'fräsa' dock ;-) Jag tycker Pauls boutique har fantastiska väskor. Skulle gärna vilja ha den med döskallen på

 • Frida skriver:

  Waaah va snygg den union jack var!! Vad kostade den? Kanske nåt som är värt att spara ihop till :D

 • Heartcore skriver:

  Veronica: Hiss indeed! Och döskalle-väskan är cool.

  Frida: Ja, jag funderar på detta ;) Vi skriver alltid priser längst ned i våra inlägg, den här ligger på 790 spänn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.