Somriga naglar med GOSH Peachy

>

Här har vi en av skatterna som jag inhandlade under vårt besök i Manchester. Det persiko-orangea nagellacket 570 Peachy från GOSH såg jag första gången för ett bra tag sedan hos Skimmerskuggan om jag inte minns helt fel, och sedan dess har jag velat införskaffa mig ett eget exemplar. Både jag och Therése har en förkärlek för GOSH nagellack eftersom de erbjuder ett stort utbud med många spännande färger som dessutom oftast brukar vara en dröm att måla med. Peachy kvalar definitivt in som ett av mina nya favoritlack och kommer bli välanvänt den här sommaren. Det här lacket täcker med två lager och är som väntat enkelt att måla med. Resultatet är högblanka naglar i en pigg färg!
Bilder: Sofia Wallqvist
Det är svårt att återge färgen på bild men här ser man mer av persikonyansen i lacket än vad man gör på översta bilden som är tagen i direkt solljus. Där ser lacket främst orange ut. 
Betyg? 5/5
Pris?
I England får man betala cirka 50 kronor för ett exemplar, på svensk mark kostar lacken runt 80 kronor.
Var?
Vi brukar köpa på oss GOSH-lack när vi är i England där man hittar dem på Superdrug. I Sverige finns GOSH i Matas-butiker som man hittar i Malmö och Varberg. Matas-butiker finns det även gott om i Danmark om man har vägarna förbi.
post signature

5 Kommentarer

 • Anonymous skriver:

  >Tja , en av mina nära vänner gifter sig nästa vecka och jag är brudträna , jag vill veta om du brukar sminka folk vanligtvis och hur mycket det kostar isåfall , tack för svar
  hälsningar Ilham

 • Josephine skriver:

  >Det där lacket var jättefint!

 • Sminkhörnan skriver:

  >Superfint!!!!

 • Kerstin skriver:

  >Det är verkligen ett fint lack :)

 • Heartcore skriver:

  >Ilham: Vad kul att du ska vara brudtärna! Det händer att vi sminkar vänner och bekanta för specifika tillfällen, men vi känner oss inte tillräckligt skickliga för att sminka andra och ta betalt för det.

  Josephine: Visst är det läckert!

  Sminkhörnan: Galet snyggt!

  Kerstin: Det är det minsann, tack för att du visade upp det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.