Cute As A Button

>

Bild: Therése Kristiansson
Bor man i Göteborg känner man av att hösten närmar sig med stormsteg, bokstavligt talat, men jag försöker förtränga det faktumet genom att måla naglarna i färgglada nyanser. En av favoriterna för ändamålet är Cute As A Button från Essie, en väldigt somrig och svårbestämd nyans.

Lacket finns i Essies linje med korallfärgade lack, men beroende på ljus varierar nyansen. Jag skulle beskriva lacket som den perfekta blandingen av rosa och korall, med en liten hint av en rödorange ton. I dagsljus är Cute As A Button mjuk men ändå färgstark, som i flaskan på bilden, och i mer dämpad belysning kommer de rödorange tonerna fram mer.

Precis som Essies andra lack är Cute As A Button rinnig i formulan och i mitt tycke superhärlig att måla med. För att få bra täckning har jag målat tre tunna lager och toppat med ett skyddande topplack från Seche Vite.

Pris? 129 pix i Sverige, runt 50-lappen om man beställer från USA. Helt bananas!
Var? Kicks i Sverige, Trans Design m.fl. i staterna.
english flag Cute As A Button from Essie is such a summery nail polish! The shade is in Essie’s range of coral colours, though I would decsribe it as a pink-coral with the slightest hint of orange. Nevertheless, it’s a warm and soft colour and like Essie’s other polishes it’s a dream to paint with. Though it requires three thin coats to avoid VNL (visible nail line).

post signature

9 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.