Deborah levererar riktigt bra budgetmascara

>

Vi har cirkus sjuttiofemtusen mascaror att recensera just nu känns det som, men man måste ju börja någonstans, så vi börjar med Lash Creator Volume & Care från Deborah. Lash Creator är en mascara som ska leverera omedelbar volym och längd till fransarna. Den ska även med hjälp av vårdande och närande ämnen stimulera den naturliga tillväxten av fransar. Formulan är berikad med glyco-proteiner som ska göra fransarna tjockare, bio-energozer som ska göra att fransarna växer snabbare och keratin som ska göra fransarna starkare. Visst låter det som värsta drömmascaran? Det är det inte, men jag gillar den skarpt ändå. Jag har inte märkt av några längre eller starkare fransar au naturelle, men som vanlig hederlig mascara gillar jag den skarpt. Har den dessutom en vårdande effekt i längden så är det bara en bonus.

Borsten är lagom stor och enkel att hantera, torkar man bara av lite mascara från borsten så är den grymt bra på att separera fransarna – vilket är en av de viktigaste egenskaperna för mig eftersom jag avskyr spindelben till fransar. Jag gillar det faktum att borsten inte är helt rund utan snarare rektangulär, det är lättare att variera hur voluminösa fransar man vill ha tack vare det. Mascaran sitter på plats hela dagen och jag har inte märkt av något smulande. Till en början tyckte jag att formulan var lite väl blöt, men efter cirka två veckor blev den perfekt. Vi snackar inte den mest imponerande volymen jag någonsin sett, men den är vardagsmascaran med lite extra omphf! Lite lagom volym och längd liksom. Dessutom till ett riktigt bra pris.

Här har vi mascaran i slutet av dagen på lite tilltuffsade fransar, inget nedfall här inte. Två tunna lager på övre fransraden och en gnutta färg på nedre fransraden. Det går definitivt att bygga mer volym än så här, men tack vare den intensiva svärtan räcker det här för min del för att få markerade ögon.

Betyg? 4/5
Pris?
99 pix för 10 ml.
Var?
eleven.se, utvalda parfymerier

english flag New favourite mascara from budget brand Deborah. It delivers just enought volume for perfect everyday lashes and contains nourishing ingredienses to help sthrengthen the lashes. It separates the lashes beautifully and doesn’t shed throughout the day. Love it!

post signature

Varorna i inlägget är produktprover från pressutskick och behandlas som arbetsmaterial. Åsikterna är våra egna och har inte påverkats av tredje part. Läs mer under PR & Policy.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.